Avans
Rata lunara cu TVA

Volvo XC902020 2.0 392 cp 74.196 km

Specificatii

Marca
Volvo
Model
XC90
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
74.196 km
Putere motor
392 cp
Cilindree
1.969 cmc
Caroserie
SUV
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €53.165

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volvo XC90 este un SUV de lux produs de producătorul suedez de automobile Volvo. Acest model a fost lansat în anul 2020 și vine cu o gamă largă de dotări și caracteristici tehnologice avansate. Cu un design elegant și o performanță remarcabilă, Volvo XC90 se află printre cele mai populare SUV-uri de pe piața auto.

Dotările generale ale Volvo XC90 includ sistemul de franare ABS, conectivitate Android Auto și Apple CarPlay, asistență la schimbarea benzii, monitorizarea presiunii anvelopelor, sistemul de control al tracțiunii și al vitezei, sistemul de navigație, control vocal, computer de bord și multe altele.

Acest model dispune de un set complet de airbag-uri, inclusiv airbag-uri față, laterale și altele, care asigură o protecție optimă în caz de impact. De asemenea, Volvo XC90 este echipat cu asistență la parcare, inclusiv cameră și senzori pentru parcare față și spate, ceea ce facilitează manevrarea în spații înguste și crește siguranța la volan.

Volvo XC90 are și un nivel ridicat de confort interior. Scaunele încălzite, volanul îmbrăcat în piele și sistemul de climatizare automată, cu patru zone de reglare, asigură o experiență plăcută în timpul călătoriilor lungi. De asemenea, acest model vine cu dotări suplimentare, cum ar fi oglinda retrovizoare cu întunecare automată, hayon portbagaj electric și suport pentru mâini libere.

Volvo XC90 se remarcă și prin motorizarea sa puternică și eficientă. Acesta este disponibil și în versiunea hibrid cu cuplare, oferind astfel un consum redus de combustibil și o autonomie extinsă. Cu tracțiunea integrală 4x4 și sistemul de asistență la pornirea în rampă, acest SUV este pregătit să facă față oricăror condiții de drum.

Pentru cei interesați de achiziționarea unui Volvo XC90 în leasing auto, există opțiuni de finanțare avantajoase disponibile. Se poate accesa o finanțare auto cu un avans de minim 15% și perioada de finanțare între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Astfel, dacă mașina are maximum 5 ani, este posibil să fie finanțată pe o perioadă de 5 ani. În cazul în care mașina are între 6 și 8 ani vechime, perioada de finanțare poate fi de 4 ani, respectiv 2 ani. Dacă mașina are între 9 și 10 ani, se poate obține o finanțare pe doar 1 an.

Este important de menționat că Volvo XC90 este disponibil și în varianta de autoutilitară second hand, ceea ce poate fi o opțiune interesantă pentru cei care caută o mașină în leasing auto.

Pentru mai multe informații despre aceasta oferta, vă rugăm să ne contactați. Oferim consultanță specializată în leasing automobile, oferim credite externe și ne putem ocupa de toate detalii referitoare la achiziționarea unei mașini în leasing. Alegeți Volvo XC90 și bucurați-vă de confortul și performanța acestui SUV de lux.