Avans
Rata lunara

Audi A42021 2.0 Diesel 163 cp 66.261 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A4
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
66.261 km
Putere motor
163 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €33.420

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Câștigând o reputație notorie pentru inovație și performanță, Audi persistă în a fi un nume de frunte în industria auto. Acest prestigiu este remarcat în impresionantul model Audi A4, anul fabricației 2021 – o îmbinare perfectă între farmecul estetic și funcționalitate avansată. Audi A4 este recunoscut pentru calitatea excepțională a construcției sale, precum și pentru impresionanta listă de dotări care asigură o experiență de condus plăcută și securizată.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui auto second hand care să îndeplinească cele mai înalte standarde de confort și siguranță, Audi A4 2021 este, fără îndoială, o opțiune demnă de considerat. Mai mult, acest exemplar este disponibil atât pentru cumpărare directă, cât și prin variante de finanțare auto adaptabile.

Acesta este dotat standard cu ABS, asistență la fază lungă, ESP, computer de bord, control vocal, oglinzi laterale electrice și multe alte caracteristici menite să îmbunătățească fiecare călătorie. În plus, sistemul de navigație de ultimă generație, scaune încălzite și o suspensie sport contribuie la promisiunea Audi de a oferi confort de neegalat și o experiență de condus dinamică. Opțiunea de metalic adaugă un plus de eleganță exteriorului, în timp ce interiorul în negru și dotat cu material din pânză promite o senzație premium de fiecare dată când pășiți în vehicul. Farurile LED asigură o vizibilitate excelentă, indiferent de condițiile de drum.

Dar ce este mai convingător decât posibilitatea de a beneficia de aceste caracteristici prin opțiuni flexibile de finanțare? Este posibil să achiziționați această mașină în leasing, cu un avans de minim 15%, și să alegeți o perioadă de finanțare care se întinde între 1 și 5 ani. Aceste opțiuni, fie că optați pentru un leasing auto, finanțare auto, credit auto sau chiar un credit extern, vă permit să vă bucurați de libertatea și flexibilitatea necesare pentru a găsi planul financiar care vi se potrivește perfect.

De exemplu, masini in leasing și leasing automobile sunt oportunități excelente pentru cei ce caută un angajament pe termen mai scurt, în timp ce finanțarea completă poate fi ideală pentru cei ce doresc să dețină vehiculul pe termen lung. Mai mult, în cazul autoturismelor precum Audi A4, care nu sunt mai vechi de 5 ani, există oportunitatea de a extinde finanțarea pe încă 5 ani, asigurând astfel o flexibilitate crescută.

Trebuie să rețineți că condițiile de finanțare se schimbă odată cu vârsta vehiculului. Dacă automobilul este mai vechi de 6 ani, poate fi finanțat doar pe 4 ani. În cazul în care are 7 ani, perioada de finanțare scade la un maxim de 3 ani și așa mai departe, până la un vehicul de 9 ani care poate fi finanțat pentru un singur an.

Sumând, Audi A4 2021 este o mașină excelentă care poate fi accesibilă prin diverse opțiuni de finanțare, fie că este vorba de un auto nou in leasing sau auto second hand. Această mașină reprezintă un mix ideal de tehnologie avansată, siguranță de top, confort și stil, gata să vă îndeplinească nevoile de mobilitate cu opțiuni ușor personalizabile pentru finanțare.