Avans
Rata lunara

Audi A42022 2.0 Benzină 204 cp 13.390 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A4
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
13.390 km
Putere motor
204 cp
Cilindree
1.984 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Break
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €41.560

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Audi A4 este un sinonim al inovației tehnologice și al designului sofisticat, ocupând un loc de frunte pe lista preferințelor pentru cei interesați de achiziția unei mașini premium. Modelul A4 din anul 2022 îmbină perfect eleganța și performanța, oferind o experiență de condus rafinată și confortabilă.

Pentru cei interesați de variantele de finanțare, Audi A4 anul 2022 poate fi o alegere excelentă deoarece se încadrează în condițiile actuale pentru „leasing auto” și „finanțare auto”, oferind posibilitatea de a opta pentru „masini in leasing” sau „auto second hand”. Avansul de minim 15% împreună cu perioada de finanțare flexibilă, care variază între 1 și 5 ani, transformă achiziția într-o opțiune accesibilă, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru companii.

Audi A4 este o alegere de invidiat pentru cei care caută un „credit auto” sau „credit extern” pentru a finanța o mașină ce nu compromite calitatea. Aceasta poate fi finanțată pentru o perioadă de până la cinci ani, dacă mașina nu este mai veche de cinci ani, asigurându-vă că vă puteți bucura de „leasing automobile” cu cele mai bune condițiile de finanțare.

Dotările generale ale acestui Audi A4 includ: sistemul anti-blocare la frânare (ABS), compatibilitate cu Android Auto și Apple CarPlay pentru o integrare optimă a smartphone-ului, anvelope de vară pentru o aderență maximă, conexiune Bluetooth, ceasuri de bord digitale pentru o lizibilitate excelentă, computer de bord și dispozitiv de antidemaraj electric pentru securitate sporită, program electronic de stabilitate (ESP), filtru de particule, sistem de frânare în caz de urgență pentru siguranță îmbunătățită, garanție care vă asigură despre calitatea investiției, geamuri electrice, hayon portbagaj electric, încuietoare centralizată, intrare fără cheie, ancore Isofix pentru scaunele copiilor, ITP nou, jante de aliaj pentru o estetică îmbunătățită și o mulțime de alte echipamente care cresc confortul și siguranța călătoriei.

La capitolul „Dotări Specifice”, acest model vine echipat cu un număr impresionant de airbag-uri, inclusiv airbag-uri față, laterale și altele, pentru siguranța pasagerilor. Sistemul de asistență la parcare include camere și senzori față și spate, care ajută la manevrare simplă și sigură. Se mândrește cu clasă de emisii Euro6d, subliniind angajamentul Audi pentru mediu prin reducerea emisiilor de gaze. Interiorul este dotat cu materiale de calitate, printre care tapiserie din pânză și ornamentații în culoarea gri, completând estetica mașinii și asigurând o ambianță plăcută la interior.

Pentru cei pasionați de tehnologie, Audi A4 vine echipat cu faruri LED, care oferă o vizibilitate superioară și un consum redus de energie, pilot automat cu regulator de viteză pentru călătorii lungi mai relaxante, climatizare automată pe trei zone pentru confortul tuturor pasagerilor și un sistem de navigație intuitiv pentru a vă ghida eficient la destinație.

Cu posibilitatea de a alege între „leasing automobile”, „masini in leasing”, „autoutilitare second hand” și „auto noi in leasing”, Audi A4 se prezintă ca o alegere excelentă pentru cei care doresc să beneficieze de „credit auto” sau „credit extern”, obținând astfel vehiculul dorit cu un pachet complet de dotări de ultimă generație.