Avans
Rata lunara

Audi A42023 2.0 Benzină 204 cp 25.657 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A4
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
25.657 km
Putere motor
204 cp
Cilindree
1.984 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €40.960

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Atunci când vine vorba despre eleganţă, performanţă şi fiabilitate în lumea autovehiculelor, Audi se poziţionează ca unul dintre cei mai apreciaţi producători de automobile la nivel global. O dovadă clară a acestei reputaţii este modelul Audi A4, ediţia anului 2023, care îmbină ingenios tehnologia avansată, confortul superior şi designul modern, creând astfel o experienţă de conducere de neegalat pentru entuziaștii auto.

Pentru cei interesați de achiziționarea unui vehicul premium, oferim opțiunea de leasing auto, care simplifică procesul de achiziţie printr-un avans minim de 15%, iar durata maximă a contractului de finanţare auto poate varia între 1 și 5 ani, în funcţie de vechimea autovehiculului. Este important de menționat că, pentru a beneficia de o finanţare pe o perioadă de 5 ani, vehiculul nu trebuie să fie mai vechi de 5 ani. Audi A4, anul 2023, se încadrează perfect în aceste condiţii, fiind ideal pentru cei interesați de un auto nou în leasing. Inclusiv pentru cele auto second hand, leasingul auto este o soluţie atractivă, permițând flexibilitate și adaptabilitate la nevoile fiecărui client.

Un exemplar precum Audi A4, ediţia 2023, vine la pachet cu dotări generale remarcabile, care asigură siguranță, confort și performanță. Lista dotărilor include sistemul anti-blocare a frânelor (ABS), anvelope de vară optimizate pentru aderenţă şi performanţă, sistem de apelare automată în caz de urgență care oferă siguranță pasagerilor, asistență fază lungă pentru o vizibilitate îmbunătăţită pe timp de noapte, avertizare în caz de accident pentru reacţii rapide, și conexiune Bluetooth pentru dispozitive mobile. De asemenea, modelul vine dotat cu CD player, ceasuri de bord digitale, computer de bord pentru o monitorizare facilă a datelor vehiculului, dispozitiv antidemaraj electric pentru securitate suplimentară, controlul stabilității electronice (ESP) și multe alte dotări care definăsc experienţa de condus Audi.

Adăugând la aceste caracteristici generale, Audi A4 vine cu dotări specifice pentru a satisface chiar și cele mai exigente gusturi. Airbag-uri sunt prezente atât în faţă cât şi lateral, garantând o protecție optimă. Modelul dispune de diverse asistenți de parcare, inclusiv cameră pentru facilitarea manevrelor, contribuind la un proces de parcare fără efort. Normele de emisie Euro6d subliniază angajamentul Audi faţă de mediu, în timp ce interiorul negru completat de material textil conferă o amprentă de eleganță şi confort. Mai mult, sistemul de climatizare automată cu trei zone permite pasagerilor să îşi regleze individual temperatura, asigurând o călătorie plăcută indiferent de condiţiile exterioare.

Pentru interesații de leasing automobile sau finanțare auto, Audi A4 reprezintă o alegere inteligentă, indiferent dacă este vorba despre un autovehicul nou sau unul auto second hand. Opţiunile pentru masini in leasing sunt diversificate și oferă multiple avantaje, printre care şi posibilitatea de a alege termenul de credit auto potrivit necesităților personale. În plus, clientii care doresc să ia în considerare și autoutilitare second hand pot explora paleta vastă de vehicule oferite de Audi.

În concluzie, Audi A4, ediţia 2023, este nu doar un automobil de top, ci și o investiţie sigură pentru cei ce optează pentru leasing auto sau credit extern. Cu avantajele sale tehnologice, de confort şi de securitate, însoţite de flexibilitatea financiară a unui leasing auto, Audi A4 i se adresează celui modern, conectat şi pretenţios în materie de autovehicule.