Avans
Rata lunara

Audi A52021 2.0 Benzină 265 cp 57.250 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A5
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
57.250 km
Putere motor
265 cp
Cilindree
1.984 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Berlină
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €41.510

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

În peisajul automobilelor de calitate premium, marca Audi se distinge prin eleganţă, performanță și inovație tehnologică. Modelul A5, lansat în anul 2021, continuă această tradiție impresionantă, oferind șoferilor o experiență remarcabilă la volan. Această mașină este perfectă pentru cei care caută un vehicul care să combine luxul cu dinamismul, fiind disponibilă în condiții excelente de leasing auto și finanțare auto.

La achiziționarea unui Audi A5 second hand prin optiunile noastre de credit auto sau leasing automobile, clienții pot beneficia de un avans minim de 15% și o perioadă maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Este important de menționat că, pentru a accesa ofertele noastre de finanțare, vehiculul nu trebuie să fie mai vechi de 5 ani, pentru a se califica pentru o perioadă de finanțare de 5 ani. În cazul în care mașina este mai veche, perioada de creditare scade proporțional cu vechimea, permițând flexibilitate și adaptabilitate la nevoile fiecărui clienț.

Despre caracteristicile specifice ale acestui Audi A5 trebuie menționat un pachet complet de dotări general utilitare și specifice. Experiența la volan este îmbunătățită de funcții de siguranță și confort, cum ar fi ABS, ESP și Asistență la pornirea în rampă, ce conferă un control și o stabilitate sporite. Conectivitatea nu este neglijată, prin prezența Android Auto, Apple CarPlay și Bluetooth, făcând călătoriile mai plăcute și mai sigure. Confortul pasagerilor este garantat de scaunele încălzite și sport, sistemul de climatizare automat și hayon-ul portbagaj electric, toate acestea contribuind la o experiență optimă indiferent de destinație.

Masinile in leasing, cum este acest Audi A5, sunt adesea dotate cu tehnologii avansate, precum monitorizare presiune anvelope, senzor de lumini și ploaie automat, precum și cu un sistem de navigație intuitiv, toate gândite pentru a asigura confortul și prioritizarea securității în trafic. Hayonul electric și oglinzile laterale vor veni în ajutor pentru a facilita parcarea și manevrarea autovehiculului în spațiile strâmte.

Pentru iubitorii de autoutilitare second hand sau auto noi in leasing, Audi A5 prezentat aici reprezintă o opțiune atrăgătoare. În plus, dimensiunile generoase ale interiorului, împreună cu dotări precum jantele de aliaj și volanul multifuncţional îmbrăcat în piele, adaugă valoare estetică și funcțională.

Dotările specifice ale acestui model includ un număr generos de airbag-uri pentru siguranță maximă, asistență la parcare cu cameră, și faruri LED moderne. Finisajele interioare din piele integrală neagră și experiența de condus pot fi îmbunătăţite prin funcțiile automatizate, cum ar fi cruise control și sistemul de recunoaștere a semnelor rutiere.

Un aspect important pentru clienţii noştri este condiţia vehiculelor disponibile la finanţare. Oferim opțiuni vaste de auto second hand, însă la fel de atractive sunt soluțiile noastre de credit extern pentru cei care doresc să achiziționeze un Audi A5.

În concluzie, acest Audi A5 reprezintă un amestec perfect între stil, confort și tehnologie de ultimă oră, fiind o alegere excelentă pentru cei care căută masini in leasing. Cu un pachet complet de dotări și condiții atractive de finanțare auto, acest autovehicul vă așteaptă să îl descoperiți.