Avans
Rata lunara

Audi A52021 2.0 Benzină 265 cp 48.380 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A5
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
48.380 km
Putere motor
265 cp
Cilindree
1.984 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €42.311

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Descoperiți Audi A5, o capodoperă a ingineriei germane, un model care îmbină cu eleganță design-ul rafinat, inovația tehnologică și performanțele dinamice. Anul 2021 marchează apariția unei ediții care stupifică prin rafinament și dotări excepționale, fiind o alegere ideală pentru cunoscătorii de automobile care caută siguranță, confort și un stil de viață activ. Audi A5 nu este doar o simplă mașină, ci un partener de încredere pentru călătoriile zilnice și aventurile pe distanțe lungi.

Explorând posibilitățile de finanțare, veți găsi că opțiunea de leasing auto deschide ușile către experiența Audi, neglijând grija unui avans substanțial. Cu un avans de minim 15% și posibilitatea de finanțare auto ajustabilă între 1 și 5 ani, deveniți proprietarul unui vehicul Audi A5 cu dotări de ultimă oră. Cu condiția că mașina nu depășește vârsta de 5 ani, puteți beneficia de un plan extins de finanțare, asigurându-vă că veți savura plăcerile pe care le oferă această mașină timp îndelungat.

Acest Audi A5, fiind un auto second hand în condiție impecabilă, se încadrează perfect în parametrii unui credit auto sau leasing automobile, fiind un model 2021. Potrivit pentru cei care preferă masini in leasing, acest A5 vă oferă o experiență premium datorită gamei sale vaste de dotări generale și specifice.

În lista impresionantă a dotărilor, Audi A5 se mândrește cu sisteme de siguranță de top, inclusiv ABS, ESP și asistență la pornirea în rampă. Confortul este garantat de scaunele încălzite, scaune sport, suportul lombar și suportul pentru cot, completate de un volan multifuncțional îmbrăcat în piele. Pentru o experiență media completă, modelul este echipat cu Android Auto, Apple CarPlay și un sistem de navigație intuitiv, perfect pentru cei pasionați de tehnologie.

În ceea ce privește dotările specifice, acest autoturism second hand vine dotat cu airbag-uri frontale, laterale și altele, oferind liniste și siguranță suplimentară. Asistenta la parcare este asigurată prin camere și senzori atât în față cât și în spate, iar lumina ambientală adaugă o atingere de eleganță călătoriei nocturne.

Acest Audi A5 mai include un sistem de climatizare automat, care asigură un ambient confortabil în orice condiții de vreme, și un set de jante de aliaj care acordă o prezență impunătoare. Farurile LED, prelucrate cu o atenție la detaliu, îmbunătățesc vizibilitatea și oferă un plus de siguranță în timpul condusului nocturn.

Pentru cei interesati de autoutilitare second hand sau de auto noi in leasing, este important să cunoașteți că Audi A5 vine cu o garanție care atestă calitatea și fiabilitatea mașinii, asigurându-vă că investiția dvs. este protejată. Mai mult, pentru a răspunde nevoilor celor care doresc un credit extern sau intern pentru achiziționarea mașinii, condițiile de finanțare auto sunt flexibile, facilitând accesul la acest model remarcabil.

În concluzie, Audi A5 se dovedește a fi nu doar o achiziție impresionantă dar și una inteligentă, oferind un pachet complet de performanță, lux și tehnologie, împachetat într-un serviciu de finanțare ajustabil precum leasing auto, credit auto, sau opțiuni pentru masini in leasing, îndeplinind cerințele și dorințele celor mai pretențioși conducători auto.