Avans
Rata lunara

Audi A52021 2.0 Benzină 265 cp 67.000 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A5
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
67.000 km
Putere motor
265 cp
Cilindree
1.984 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Berlină
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €39.854

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Audi A5, un nume sinonim cu eleganța dinamică și tehnologia avansată, este o alegere emblematică pentru cei care caută să combine performanța cu stilul. Modelul din 2021 pe care vi-l prezentăm astăzi este exemplificarea acestor caracteristici, fiind o opțiune ideală pentru iubitorii de automobile care apreciază rafinamentul german și nu doresc să compromită la capitolul dotări.

Atunci când vorbim de finanțare auto, acest Audi A5 se încadrează perfect în opțiunile de leasing auto disponibile pentru vehiculele care nu au depășit pragul de 5 ani, beneficiind astfel de o posibilitate de finanțare pe o perioadă maximă de 5 ani, cu un avans minim de 15%. Pe lângă asta, este important de menționat că variante de credit auto sau credit extern pot fi de asemenea considerate pentru a facilita achiziția acestor mașini în leasing, oferind cumpărătorilor flexibilitate și accesibilitate.

În ceea ce privește dotările, acest Audi A5 nu vă va dezamăgi. Începem cu dotările generale care includ sisteme de asigurare a siguranței și confortului precum ABS, care menține controlul vehiculului în situaţii critice de frânare, împreună cu asistența pentru fază lungă și asistența la pornirea în rampă, garantând o călătorie lipsită de griji indiferent de condițiile drumului. Tehnologia modernă este reprezentată prin integrarea Android Auto și Apple CarPlay, ce permite o conectivitate perfectă cu dispozitivele mobile, în timp ce sistemul de navigație și computerul de bord asigură controlul și informații detaliate despre călătorie.

Siguranța pasivă este asigurată de Isofix, care facilitează fixarea sigură a scaunelor pentru copii, iar în caz de urgențe, apelarea automată devine o caracteristică esențială. Jantele de aliaj și finisajul metalic adaugă o notă de stil exteriorului, în timp ce în interior, încălzirea auxiliară și scaunele încălzite oferă confortul necesar în zilele friguroase. Senzorii de lumină și de ploaie automat, precum și sistemul de monitorizare a presiunii anvelopelor contribuie la o experiență de conducere intuitivă și sigură.

Pe partea de dotări specifice, sistemul de iluminare adaptiv la față, airbag-urile comprehensive și farurile laser promit o siguranță sporită și o vizibilitate excelentă. Asistentele pentru parcare vă ajută să stăpâniți spațiile dificile fără efort, iar confortul interior este maximizat prin finisajele în parţial piele și culoarea interioară neagră. Sistemul de climatizare automat cu două zone asigură o temperatură optimă pentru toți ocupanții.

Pentru afacerile active, este esențial să aveți în vedere mașini în leasing sau autoutilitare second hand ce corespund necesităților, iar un Audi A5 din 2021 poate îndeplini cu grație această cerință. De menționat este și prezenta setului pentru mâini libere, ce garantează comunicarea eficientă în timpul deplasărilor.

Pentru cei ce sunt interesați de valoarea adăugată a acestui vehicul, includerea unui pachet sport și a suspensiei sport în oferta de auto second hand reprezintă adevărate atuuri, amplificând nu doar dinamica de conducere, dar și aspectul estetic al mașinii.

În concluzie, acest Audi A5 reprezintă o ofertă tentantă pentru oricine caută o soluție de finanțare auto flexibilă, fie că vorbim despre leasing automobile sau achiziție prin credit auto, cu posibilități de achiziționare ce țin cont de vârsta vehiculului. Leasingul auto pentru autoturisme noi sau auto second hand este ideal pentru cei ce doresc să îmbine tehnologia de ultimă oră cu o experiență de conducere de neegalat și siguranță de top.