Avans
Rata lunara

Audi A52021 2.0 Diesel 204 cp 62.350 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A5
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
62.350 km
Putere motor
204 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Berlină
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €40.050

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Pentru iubitorii de vehicule cu distincţie şi performanţă, Audi A5 din anul 2021 reprezintă o combinaţie ideală de eleganţă şi tehnologie avansată. Cu linii ce transpiră rafinament și o postură sportivă distinctă, acest model face parte dintr-o gamă care şi-a câştigat faima prin inovaţie şi calitate superioară.

În contextul actual al pieţei auto, metodele de achiziţie flexibile, precum leasing auto şi finantare auto, devin din ce în ce mai atractive. Optând pentru un credit auto sau explorând opţiuni de leasing automobile, aveţi posibilitatea să vă bucuraţi de un Audi A5 în condiţii avantajoase. Având în vedere că este un auto second hand recent şi bine întreţinut, finanţarea prin leasing auto sau credit extern poate fi structurată cu un avans de minim 15% şi o perioadă de finanţare de la 1 la 5 ani, în funcţie de vârsta automobilului. Datorită faptului că vehiculul este din anul 2021, aveţi oportunitatea de a-l finanţa pe o perioadă maximă de 5 ani.

Audi A5 vine echipat cu o suită impresionantă de dotări generale ce adaugă confort, siguranţă şi o experienţă la volan inegalabilă. Sistemul ABS asigură o frânare eficientă, în timp ce ESP-ul conferă stabilitate crescută. Pentru situaţiile neprevăzute, dispune de apelare automată în caz de urgență, asistență la frânare în caz de urgență şi avertizare în caz de accident. Beneficiind de tehnologie avansată, echiparea cu asistență fază lungă, asistență la pornirea în rampă şi asistență schimbare bandă transformă condusul într-o activitate mai puţin stresantă.

Conectivitatea este la un nivel inalt datorită sistemului Bluetooth, CD player şi streaming muzical integrat. Nu lipsesc confortul modern și facilitatea cu computer de bord, hayon portbagaj electric şi sistem navigație. Geamurile electrice, împreună cu oglinzile laterale electrice completează experienţa unui interior de lux şi tehnologic, pregătit să îndeplinească orice necesități.

Pentru cei interesaţi de performanţă şi dinamică, Audi A5 vine echipată cu pachet sport, suspensie sport şi tracţiune 4x4 care garantează o manevrabilitate și tracţiune remarcabile. De asemenea, scaunele încălzite, scaune sport şi suportul lombar oferă o poziție de condus optimă, accentuând profilul sportiv al maşinii.

Dotările specifice ale acestui Audi A5 vorbesc de la sine despre atenţia la detaliu pe care brandul o dedică siguranței şi confortului pasagerilor. Airbag-urile multiple, camera şi asistența la parcare față şi spate sunt esențiale pentru a asigura o călătorie în siguranţă. Sistemul de climatizare automatică cu 3 zone oferă un ambient plăcut pentru toţi ocupanţii, iar clasificarea la emisii Euro6d reflectă un angajament pentru mediu.

Considerând oportunităţile de masini in leasing și autoutilitare second hand, un Audi A5 este o investiție ce combină luxul, performanţa și responsabilitatea ecologică. Amintiţi-vă că alegând maşini in leasing sau auto noi in leasing, vă asiguraţi o metodă practică şi eficientă de a intra în posesia unui vehicul premium precum Audi A5, cu posibilitatea de finanțare adaptată duratei de utilizare dorite.

Astfel, Audi A5 este o alegere excelentă pentru conducătorii auto care doresc să combine plăcerea condusului cu tehnologiile de ultimă generaţie - toate acestea la un nivel de finanţare conceput pentru a corespunde nevoilor dumneavoastră, fie că optați pentru leasing auto, credit auto sau auto second hand finanţate.