Avans
Rata lunara

Audi A52022 3.0 Diesel 286 cp 39.850 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A5
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
39.850 km
Putere motor
286 cp
Cilindree
2.967 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Break
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €58.287

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Audi A5 este un exemplu emblematic al rafinamentului și inovației germane în domeniul auto, combinând designul elegant cu tehnologie de vârf și performanțe de invidiat. Modelul din anul 2022 se adresează șoferilor ce doresc mai mult decât un simplu mijloc de transport, oferind o experiență de condus superioară și un nivel de confort deosebit. Cei interesați de achiziționarea acestui autovehicul au posibilitatea de a opta pentru soluţii de leasing auto și finantare auto personalizate.

Printre opțiunile de achiziție, masini in leasing se dovedesc a fi o opțiune avantajoasă, întrucât pot beneficia de un avans minim de 15%, iar perioda de finanțare se potrivește flexibilității necesare, întinzându-se între 1 și 5 ani. Evident, având în vedere că vehiculul sus-menționat este un Audi A5 din anul 2022, condițiile de finanțare sunt optime, putând fi finanțat pe maximul disponibil de 5 ani.

Pentru cei care caută o variantă de achiziționare pentru un vehicul care să nu depășească 5 ani vechime, Audi A5 face obiectul unei oferte competitive de credit auto sau credit extern. Este important de menționat că, în funcție de vârsta mașinii, perioada de finanțare se ajustează corespunzător, oferind flexibilitate și adaptabilitate pentru nevoile individuale ale clienților.

Mașina în cauză vine echipată cu o multitudine de dotări generale, care includ sisteme de siguranță și confort de ultimă generație. De la ABS, ESP și asistență pentru faza lungă la hayonul portbagaj electric și sistemul hands-free, această autoutilitară second hand prezentă în oferta noastră se pretează perfect pentru cei care caută o experiență de conducere superioară și siguranță maximă.

Audi A5 vine și cu o serie de dotări specifice care îmbunătățesc și mai mult experiența de condus. Lumini adaptative, un sistem complex de airbag-uri și asistență la parcare cu cameră 360° sunt doar câteva dintre facilitățile care stau la dispoziția șoferului. Vehiculul nostru second-hand este și eco-friendly, având clasificarea de emisii Euro 6 și se mândrește cu un interior din piele integrală de culoare maro care accentuează sentimentul de lux și confort.

Pentru clienții interesați de achiziţionarea unui vehicul cu atributul „auto noi în leasing”, Audi A5 reprezintă o propunere atrăgătoare, fiind o maşină care, deși este catalogată drept auto second hand, a fost întreținută în condiţii excelente și dispune de o garanție care oferă liniște și siguranță în utilizare.

Cu unelte precum touchscreen-ul avansat, sistemul de navigație și confortul adus de scaunele cu încălzire și masaj, conducătorii auto vor aprecia fiecare călătorie, indiferent de destinație. Suspensia sport și tracțiunea 4x4 vor garanta o manevrabilitate și control fără compromisuri, chiar și pe terenuri dificile.

În concluzie, Audi A5 reprezintă un mix ideal de tehnologie, siguranță, confort și performanță, plasându-se ca un competitor serios în aria sa de piaţă. Opțiunile de finanțare auto, fie că sunt prin leasing automobile, credit auto sau alte forme de credit extern, deschid ușile spre posesia unui astfel de vehicul de prestigiu. Este o alegere excelentă pentru conducătorii auto care doresc să combine eleganța cu funcționalitatea într-un singur pachet, beneficiind de termeni de finanțare flexibili și avantajoși.