Avans
Rata lunara

Audi A52022 2.0 Diesel 204 cp 20.128 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A5
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
20.128 km
Putere motor
204 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Berlină
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €39.320

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Audi este un brand sinonim cu inovația, calitatea și rafinamentul în lumea automobilelor. În acest context, modelul A5 din anul 2022 iese în evidență ca o fuziune între design-ul captivant și tehnologia de ultimă oră. Cu opțiuni de leasing auto, Audi A5 devine accesibil pentru iubitorii de mașini care apreciază confortul, performanța și interfața intuitivă orientată către conducătorul auto.

Pentru cei interesați să îmbine luxul cu practicabilitatea, Audi A5 propune o suită remarcabilă de dotări generale ce ilustrează angajamentul brandului pentru o experiență de conducere îmbunătățită. Sistemul de infotainment răspunde nevoilor moderne prin integrarea Android Auto și Apple CarPlay, facilitând accesul la aplicații și muzică în timpul călătoriilor. Asistența pentru faza lungă și cea pentru schimbarea benzii de circulație cresc siguranța, în timp ce funcționalitățile precum un monitor pentru unghiul mort și monitorizarea presiunii în anvelope sporesc confortul la volan. Printre dotările pe care le regăsim se numără și hayonul portbagajului electric, închiderea centralizată, jantele de aliaj ori scaunele încălzite, toate făcând din Audi A5 mai mult decât un simplu vehicul, ci un partener de încredere în drum.

Leasing automobile precum acesta nu doar că aduce un plus de valoare, dar prin avantajul finanțării auto, potențialii proprietari pot să o dobândească cu un avans de minimum 15% și o perioadă maximă de finanțare între 1 și 5 ani. Mai mult, pentru că vorbim despre un auto second hand în condiții impecabile, posibilitățile de credit auto sunt aliniate la cerințele clienților, garantând accesibilitatea către un model relativ nou, fără grija unei investiții substanțiale inițiale.

Pe partea de dotări specifice, acest Audi A5 include un sistem avansat de airbag-uri ce oferă protecție comprehensivă, multiple asistențe la parcare, cum sunt cele cu cameră și sisteme de direcție automată, amplificând siguranța și confortul atunci când spațiul de parcare este limitat. Performanța ecologică este confirmată prin clasificarea la emisii Euro6d-TEMP, un aspect tot mai important pe măsura conștientizării impactului ecologic al automobilelor.

Optarea pentru masini in leasing înseamnă, de asemenea, accesul la funcții ca Adaptive Cruise Control și un climatizator automat, care adaugă o notă de relaxare pe orice drum. Astfel, dincolo de aspectul său sofisticat și design interior negru, Audi A5 este echipat să facă față celor mai exigente cerințe ale șoferilor moderni.

În rezumat, fie că este vorba de credit extern sau interne, opțiunile flexibile de finanțare auto sunt gândite pentru a se adapta nevoilor dumneavoastră. Audi A5, cu tehnologia și luxul caracteristice, poate fi astfel accesibilă prin leasing auto, oferind o alternativă îmbucurătoare la achiziția unui vehicul nou. În condițiile în care modelul selectat nu depășește vârsta de 5 ani - criteriu îndeplinit de acest exemplar - se poate beneficia de un termen de finanțare ce poate atinge până la 5 ani, asigurând o rambursare confortabilă și o cursivitate în procesul de achiziție.