Avans
Rata lunara

Audi A52022 2.0 Diesel 204 cp 17.960 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A5
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
17.960 km
Putere motor
204 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €42.861

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Introducem cu mândrie modelul Audi A5, ediția din anul 2022, o capodoperă a ingineriei germane, care îmbină cu eleganță stilul sofisticat și inovația tehnologică. Oferind o experiență dinamică de condus, Audi A5 se ridică la așteptările oricărui pasionat de automobile care caută performanță, confort și siguranță. Cu un design care captează priviri, această mașină reprezintă alegerea ideală atât pentru entuziaștii auto, cât și pentru profesioniștii care apreciază finețea și puterea.

Acest automobil se prezintă cu o gamă impresionantă de dotări generale și specifice, care transformă fiecare călătorie într-o experiență plăcută şi sigură. De la sisteme avansate de asistență și siguranță, cum ar fi ABS, ESP, monitorizare presiune anvelope, asistență la frânarea de urgență, până la confortul asigurat de scaune încălzite, climatizare automată pe trei zone și un sistem de navigație de ultimă generație, Audi A5 este un exemplu de inovație auto.

Și pentru că ne dorim să oferim opțiuni accesibile de achiziție, avem soluții de finanțare auto adaptate la nevoile dvs. Cu un avans minim de 15%, puteți beneficia de un contract de leasing auto cu o perioadă maximă de finanțare între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta automobilului. Dat fiind că acest Audi A5 este o mașină din anul 2022, ea se încadrează cu ușurință în cerințele de finanțare pentru un termen de până la 5 ani, asigurând astfel o metodă de finanțare auto flexibilă și avantajoasă.

În ceea ce privește dotările specifice, lumina ambientală, oglinzile laterale electrice și volanul multifuncțional îmbunătățesc experiența la volan, în timp ce apelarea automată în caz de urgență și recunoașterea semnalelor rutiere sporesc siguranța. Nu trebuie să ne bazăm doar pe tehnologia de ultimă oră pentru siguranță, deoarece Audi A5 este echipat și cu un număr generos de airbag-uri, sporind protecția pasagerilor.

Cei interesați de autobobile second hand pot descoperi în Audi A5 o oportunitate excelentă de a deține un vehicul aproape nou, cu avansul și condițiile de finanțare auto discutate anterior.

Pentru profesioniști sau afaceri care caută autoutilitare second hand sau mașini în leasing pentru flota lor, trebuie să știți că leasingul automobile este o alternativă eficientă pentru a beneficia rapid de un vehicul performant fără mobilizarea imediată a resurselor financiare substanțiale.

Iubitorii de mașini noi care optează pentru leasing auto îşi pot personaliza contractul de credit extern pentru a se potrivi cu nevoile și bugetul lor. Alegând un auto nou în leasing, beneficiați de flexibilitatea unui credit auto ajustabil și convenabil.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui Audi A5, atât pentru plăceri personale, cât și pentru afaceri, fie că este vorba despre leasing automobile, finanțare auto sau opțiuni de credit auto, vă putem asista cu soluţii care prețuiesc valoarea investiției dumneavoastră. Fie că este vorba de mașini în leasing sau auto second hand, nu ezitați să ne contactați pentru a descoperi cum acest impresionant Audi A5 poate deveni următorul dvs. partener de drum.