Avans
Rata lunara

Audi A52023 2.0 Benzină 265 cp 29.102 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A5
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
29.102 km
Putere motor
265 cp
Cilindree
1.984 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €46.161

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Introducem în sfera opțiunilor de achiziție pentru pasionații mărcii Audi, modelul A5 anul 2023, o mașină ce redefinește eleganța și performanța în categoria sa. Acest automobil reprezintă apogeul tehnologiei și designului german, fiind o emblemă a inovației și confortului în lumea auto. Cu un design distins și dinamic, Audi A5 2023 se poziționează ca un lider în segmentul său, având un rafinament care satisface cele mai exigente gusturi și necesități.

Audi A5 este disponibil pentru procurare prin formule de finanțare avantajoase, precum leasing auto sau credit auto, adaptate nevoilor individuale ale clienților. În contextul achiziției unui auto second hand, precum este cazul acestui model Audi A5, cu dotări de ultimă oră, posibilitățile de finanțare auto sunt multiple și flexibile. Având în vedere că vehiculul nu este mai vechi de 5 ani, el se califică pentru a fi finanțat pe o perioadă de până la 5 ani, cu condiția unui avans minim de 15%. Mașinile în leasing oferă o soluție financiară optimă, iar pentru acest model Audi, se aplică aceleași condiții avantajoase de credit extern.

În privința dotărilor generale, Audi A5 2023 impresionează cu o listă complexă, inclusiv sisteme avansate de siguranță, confort și asistență la condus. Sistemul antiblocare al frânelor (ABS), asistența pentru fază lungă, sistemul de asistență la schimbarea benzii, avertizarea în caz de accident și apelarea automată în caz de urgență sunt doar câteva dintre caracteristicile remarcabile care asigură o siguranță de neegalat atât pentru pasageri cât și pentru ceilalți participanți la trafic. Conexiunea Bluetooth®, CD player-ul, ceasurile de bord digitale și computerul de bord contribuie la un mediu de călătorie plăcut și la o experiență de condus îmbunătățită.

Pentru un plus de confort, Audi A5 vine echipat cu funcții precum geamuri electrice, hayon portbagaj electric, încărcare wireless pentru telefon, închidere centralizată și intrare fără cheie. Siguranța copiilor este asigurată prin punctele de ancorare Isofix, în timp ce jantele de aliaj și luminile ambientale îmbogățesc experiența vizuală și practică. De asemenea, vehiculul dispune de confortul adus de scaunele încălzite și sport, susținerea lombară și sprijinul pentru cot, toate creând o postură confortabilă pe parcursul călătoriei.

La capitolul dotărilor specifice, Audi A5 2023 excelează cu soluții tehnologice superioare, ce includ lumini adaptative la viraje, airbag-uri frontale și laterale, multiple opțiuni de asistență la parcare cu cameră, atât în față cât și în spate, și o clasă de emisii Euro6d. Interiorul de culoare neagră, realizat integral din piele, oferă un aspect sofisticat și confort superior. Echipat cu faruri LED, sistem automat de climatizare cu trei zone și Cruise Control adaptiv, Audi A5 îndeplinește cele mai înalte standarde ale automobilelor moderne.

Pentru cei interesați de achiziția unui vehicul de prestigiu, mașini în leasing sunt o opțiune financiară excelentă. Audi A5, fiind un autoutilitar second hand, poate fi achiziționat printr-un credit auto cu condiții flexibile. Leasing automobile, în special pentru modele atât de bine conservate și dotate, este o soluție deținută în mare considerare.

Explorarea unui parc auto în căutarea de auto noi in leasing sau autoutilitare second hand necesită atenție la detalii și o înțelegere clară a condițiilor de finanțare. Ori de câte ori căutați un auto second hand, asigurați-vă că modelul dorit, așa cum este acest Audi A5 2023, se încadrează în termenii de finanțare disponibili. Cu opțiunea de finanțare auto pe o perioadă de până la 5 ani, achiziția unui model precum Audi A5 devine nu doar o posibilitate ci o decizie înțeleaptă pentru cei care doresc să-și consolideze statutul pe drumurile urbane și întreaga rețea de străzi.