Avans
Rata lunara

Audi A52023 2.0 Benzină 265 cp 28.016 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A5
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
28.016 km
Putere motor
265 cp
Cilindree
1.984 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €48.520

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Pentru iubitorii de eleganță și performanță pe patru roți, Audi A5 îmbină designul rafinat cu tehnologia de ultimă oră, oferind o experiență de condus inegalabilă. Modelul 2023 vine echipat pentru a impresiona și a vă oferi confortul și siguranța pe care le căutați într-un vehicul.

Optând pentru un Audi A5 prin soluțiile noastre de finanțare auto, vă asigurați nu doar de un autoturism de lux, ci și de flexibilitatea necesară pentru a-l adapta stilului dumneavoastră de viață. Cu posibilitatea de a achiziționa auto second hand sau auto noi in leasing, avem opțiuni care să satisfacă cerințele celor mai exigenți clienți. Prin intermediul planurilor de finanțare cu avans minim de 15% și perioade de creditare ajustabile între 1 și 5 ani, puteți fructifica avantajele unui credit auto sau credit extern, având inclusiv accces la autoutilitare second hand.

Dotările generale ale acestui Audi A5 includ un spectru larg de tehnologii moderne destinate să faciliteze navigația și siguranța: ABS, ESP, monitorizare presiune anvelope, asistență fază lungă și schimbare bandă, recunoașterea semnelor rutiere, faruri cu faza lungă fără orbire, frânare în caz de urgență, și multe altele. Pe lângă echipamente tehnologice precum sistem de navigație, Bluetooth, touchscreen și computer de bord, vă bucurați și de confortul material al scaunelor încălzite și al ambientului interior cu lumină ambientală și suport lombar.

Acest exemplar Audi A5 aduce cu sine o serie de dotări specifice de top, între care: Adaptive cornering lights și faruri LED pentru o vizibilitate optimă, airbag-uri față și lateral pentru extra siguranță și un sistem de climatizare automată cu trei zone pentru un confort maxim. Pentru manevrabilitate sporită, avem inclus suportul de asistent parcare, oferind camere de vizualizare și senzori atât în față, cât și în spate. Caracteristicile interioare nu sunt neglijate, având un finisaj de piele integrală în culoarea neagră și un tablou de bord digital.

Pentru cei interesați de leasing automobile, reamintim că vehiculul nu trebuie să împlinească mai mult de 5 ani pentru a putea beneficia de maxim 5 ani de finanțare. În funcție de vârsta mașinii, perioadele de finanțare se ajustează astfel: vehiculele de până la 6 ani pot fi finanțate pe 4 ani, cele de 7 ani pe 3 ani, cele de 8 ani pe 2 ani, iar cele de 9 ani se pot finanța pe un singur an.

Astfel, dacă căutați o masini in leasing care să îmbine stilul elegant cu fiabilitatea și opțiunile moderne de finanțare auto, acest Audi A5 este o alegere de excepție care își așteaptă cu nerăbdare noul proprietar. Acest spectacol pe roți este gata să vă poarte prin orice aventură urbană sau escapadă pe șoselele largi, oferindu-vă perfecțiunea meșteșugului german și o experiență de condus la superlativ.