Avans
Rata lunara

Audi A52023 2.0 Benzină 204 cp 7.801 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A5
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
7.801 km
Putere motor
204 cp
Cilindree
1.984 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Berlină
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €43.220

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Audi, recunoscută pentru inovația și calitatea superioară a automobilelor sale, redefinește experiența de conducere cu modelul A5, anul 2023. Această mașină nu este doar un exemplu remarcabil de inginerie germană, ci și o demonstrație de estetică și funcționalitate. Având la bază un design sofisticat și o listă impresionantă de dotări, Audi A5 este potrivită pentru cei ce caută performanță și confort premium.

Intrând în detalii, Audi A5 vine echipată cu o gamă largă de tehnologii avansate și facilități care îmbunătățesc siguranța și confortul la volan. Dotările generale includ sisteme de asistență a șoferului, cum ar fi ABS, ESP și asistență pentru fază lungă pentru a facilita călătorii fără efort și în siguranță. Confortul este sporit de geamuri electrice, hayon portbagaj electric și scaune încălzite, iar pentru un plus de siguranță, sistemul de apelare automată în caz de urgență și avertizarea în caz de accident sunt pregătite să actioneze atunci când este nevoie.

Tehnologia este la ordinea zilei în acest model, cu un sistem de navigație de ultimă generație, computer de bord sofisticat, ceasuri de bord digitale, și un touchscreen intuitiv. Dotările specifice, precum adaptare lumini frontale, airbag-uri multiple, clasă de emisii Euro6d și interioare rafinate din Alcantara, fac din acest autovehicul o alegere excelentă pentru conducătorul auto modern.

Pentru cei interesați de opțiuni de „finanțare auto” sau „leasing auto”, Audi A5 poate fi finanțată cu un avans de minim 15% și cu o perioadă de finanțare flexibilă cuprinsă între 1 și 5 ani. Această ofertă de „leasing automobile” este valabilă pentru mașini care nu sunt mai vechi de 5 ani, astfel încât un exemplar fabricat recent, cum este Audi A5 2023, este eligibil pentru maximum de finanțare.

Și pentru că vorbim despre un vehicul recent lansat, opțiunile „auto noi în leasing” sunt ideal potrivite pentru acest model. Când vine vorba de „mășini în leasing”, Audi A5 reprezintă o investiție inteligentă datorită valorii sale pe termen lung și calității de necontestat.

Pentru cei pasionați de „credit auto” sau „credit extern”, trebuie remarcat că Audi A5 este o alegere perfectă. Dacă vehiculul din discuție se încadrează în categoria „auto second hand”, condițiile de finanțare trebuie ajustate corespunzător cu vârsta mașinii. Astfel, automobile cu mai mult de 5 ani pot beneficia de perioade de finanțare mai scurte, adaptate vârstei autovehiculului.

Audi A5 nu este doar o mașină, este o declarație a rafinamentului și performanței. Prin opțiunile de „mășini în leasing”, „leasing auto”, și „credit auto”, fiecare doritor are posibilitatea de a experimenta calitatea și inovația Audi, acum și în viitor. Cu o varietate de dotări, înaltă calitate germană și modalități de finanțare flexibile, Audi A5 este mai mult decât un simplu vehicul – este partenerul perfect pentru drumurile care te așteaptă.