Avans
Rata lunara

Audi A52023 2.0 Benzină 204 cp 10.362 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A5
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
10.362 km
Putere motor
204 cp
Cilindree
1.984 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Berlină
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €44.360

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Audi este sinonimă cu performanța, inovația și rafinamentul, iar modelul A5 din anul 2023 nu face excepție de la această reputație. Dotat cu tehnologie avansată și o construcție meticuloasă, acest automobil oferă o experiență de conducere captivantă, îmbinând în mod armonios luxul cu dinamismul caracteristic mașinilor germane. Audi A5 este un vehicul care îmbină estetica modernă cu funcționalitatea, fiind o alegere excelentă pentru cei care caută un vehicul sofisticat și puternic.

Explorând dotările generale ale acestui model Audi A5, ne atrag atenția echipamentele de top care asigură siguranța, confortul și plăcerea condusului. Vorbim aici despre sisteme avansate precum ABS, program electronic de stabilitate (ESP), airbag-uri multiple, asistență pentru fază lungă și monitorizare a presiunii în anvelope, garanție și multe alte dotări care fac din acest auto o adevărată bijuterie tehnologică. Se evidențiază inclusiv opțiuni precum sistemul de navigație, un sound system de înaltă calitate, scaune încălzite și sport, faruri LED, hayon electric, și o multitudine de sisteme de asistență pentru conducător, toate menite să ofere o experiență de neuitat la volan.

Privirea ne este captată și de elementele specifice care diferențiază acest model de restul gamei: adaptare inteligentă a luminilor, material interior din Alcantara, clasă de emisii Euro6d-TEMP, și multe altele. Culoarea interioară, negru, adaugă o notă de eleganță și mister, creând un ambient de lux și confort.

Pentru cei interesați de achiziționarea acestui minunat automobil prin metode de finanțare avantajoase, trebuie să știți că leasing auto și finanțare auto sunt opțiuni la îndemână. Pentru cei mai practici, există posibilitatea de leasing automobile, care poate fi o soluție flexibilă și eficientă. Indiferent dacă sunteti în căutarea de masini in leasing sau un credit auto, Audi A5 poate fi soluția potrivită, mai ales că permite finanțarea auto second hand care nu sunt mai vechi de cinci ani pentru un nou termen de până la cinci ani. Așadar, autoutilitare second hand precum și auto noi in leasing sunt accesibile cu un avans de minim 15% și o perioadă maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani.

Este, de asemenea, demn de menționat că, dacă o mașină este mai veche de 6 ani, aceasta poate fi finanțată doar pe 4 ani; dacă mașina are o vechime de 7 ani, finanțarea maximă disponibilă este de 3 ani; mașinile cu o vechime de 8 ani pot fi finanțate pe o perioadă de 2 ani, iar cele care au împlinit 9 ani pot beneficia numai de un an de finanțare. Aceasta înseamnă că opțiunile sunt variate și pot fi personalizate în funcție de cerințele specifice.

În concluzie, Audi A5 reprezintă o alegere inspirată pentru cei care doresc un automobil cu performanțe remarcabile și echipamente la nivel premium. Dacă sunteți interesați să vă bucurați de tot ceea ce oferă acest automobil, vă invităm să explorați posibilitățile de finanțare prin credit extern sau cele menționate anterior. Cert este că leasingul auto oferă o flexibilitate care poate facilita achiziția acestui vehicul de excepție.