Avans
Rata lunara cu TVA

Audi A62020 3.0 Diesel 286 cp 76.600 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
76.600 km
Putere motor
286 cp
Cilindree
2.967 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €40.570

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Explorați eleganța și performanța rafinată a unui Audi A6, model 2020, o adevărată manifestare a excelenței ingineresti germane. Acest autovehicul este nu doar o demonstrație de forță și stil, ci și de inovație, reprezentând o alegere ideală pentru cei care caută rafinament într-un pachet performant. Audi A6, cu un design exterior care evocă dinamism și un interior luxos, promite să ofere o experiență de condus incomparabilă, susținută de o suită impresionantă de dotări generale și specifice.

Printre dotările generale ale acestui automobil se numără sisteme de siguranță precum ABS și ESP, care oferă stabilitate și control, asistență la pornirea în rampă pentru manevre fără efort în condiții dificile, și frânare în caz de urgență, crescând siguranța pasagerilor. Confortul este garantat de dotări precum scaune încălzite, scaune sport cu reglare electrică, geamuri electrice și un hayon portbagaj electric. Pentru conectivitate și divertisment, modelul vine echipat cu Bluetooth, sistem de navigație, touchscreen și un sistem audio de înaltă calitate cu CD player. Siguranța este întotdeauna o prioritate, așa că acest Audi A6 include funcționalități precum avertizare în caz de accident, avertizare în caz de oboseală, dispozitiv antidemaraj electric, lumină ambientală și multe altele.

Abordând dotările specifice, Audi A6 oferă un nivel superior de protecție prin airbag-uri frontale, laterale și altele, și dispune de o gamă variată de asistenți pentru parcare, inclusiv o cameră de 360° care simplifică manevrele în spații restrânse. Farurile LED, climatizarea automată și controlul pilotului automat adaptiv sunt doar câteva caracteristici care contribuie la o experiență de condus sofisticată.

Pentru achiziționarea unui Audi A6, model 2020, avem opțiuni de finanțare flexibile care se pot plia pe necesitățile dvs., inclusiv leasing auto, finantare auto și masini in leasing. Optând pentru un leasing automobile, vă puteți bucura de avantajele de a avea o mașină aproape nouă, cu un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare care poate dura între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta vehiculului.

Având în vedere că acest model Audi A6 nu depășește pragul de 5 ani, este eligibil pentru o perioadă maximă de finanțare de până la 5 ani, permițându-vă să vă bucurați de toate avantajele unui auto second hand de înaltă calitate fără grija devalorizării rapide. Alternativ, clienții pot opta pentru un credit auto sau pentru un credit extern, două metode care oferă proprietarilor potențiali flexibilitatea necesară pentru a se potrivi cu planurile lor financiare pe termen lung.

Nu uitați că, dacă sunteți în căutarea de autoutilitare second hand sau de auto noi in leasing, Audi A6 poate reprezenta o opțiune prudentă și sofisticată. Indiferent de preferințele dumneavoastră în materie de stil sau de necesitățile specifice de finanțare, acest model oferit de Audi este o alegere inteligentă, combinând fără efort estetica impresionantă cu funcționalitatea avansată - o mașină care nu doar îndeplinește, ci depășește așteptările.