Avans
Rata lunara cu TVA

Audi A62020 3.0 Diesel 231 cp 77.408 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
77.408 km
Putere motor
231 cp
Cilindree
2.967 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Berlină
Culoare
Maro

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €40.050

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Cu o istorie îndelungată și o reputație de invidiat pe piață, Audi rămâne un pionier în industria automobilistică, combinația perfectă între performanță, confort și tehnologie avansată. Astrul gamei Audi, modelul A6 anul 2020, se distinge printr-un design rafinat, dotări de top şi o experienţă de conduere ce redefinește conceptul de lux și inovație. Fie că sunteți în căutarea unei mașini în leasing sau interesat de posibilitățile de finanțare auto pentru a deține un vehicul de prestigiu, Audi A6 este o alegere ce reflectă aspirația spre excelență și rafinament.

Oferind o paletă impresionantă de echipamente, acest model incorporează tehnologie de ultimă oră care asigură siguranță, confort și eficiență. Pentru cei interesați de achiziționarea unui vehicul printr-un plan de leasing auto sau printr-un credit auto, Audi A6 vine echipat cu sisteme cum ar fi ABS, asistență pentru schimbarea benzii, ceasuri de bord digitale și un sistem avansat de navigație care asigură fluiditate și siguranță fiecărui drum parcurs.

Clienţii interesaţi de autoutilitare second hand sau auto second hand vor aprecia cu siguranță garanția inclusă, care marchează încrederea în fiabilitatea și longevitatea acestui model. Dotat cu funcționalități precum hayon portbagaj electric, servodirecție și sisteme de siguranță precum monitorizarea presiunii anvelopelor și apelarea automată în caz de urgență, A6 se ridică la așteptările oricărui şofer meticulos.

Confortul pasagerilor este garantat prin sisteme de încălzire auxiliară, scaune ventilate și încălzite, precum și un sistem de filtrare a aerului cu filtru de particule. Pentru cei ce apreciază elementele de lux, interiorul din piele integrală, lumina ambientală și pachetul sport oferă o experiență de neuitat.

Cei cu un interes pentru mașini in leasing sau mașini noi in leasing vor fi încântați de dotările specifice ale acestui model, inclusiv setarea automata a climatizării pe patru zone și airbag-uri multiple pentru siguranța tuturor pasagerilor. Mai mult, asistenții moderni de parcare și pilotul automat adaptiv facilitează manevrarea în orice condiții de trafic.

În contextul actual al pieței auto, finanțarea auto reprezintă o opțiune accesibilă și simplă pentru cei care doresc să se bucure de un Audi A6. Cu un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare de până la 5 ani pentru mașinile noi sau recente, opțiunile de leasing automobile devin tot mai flexibile și mai atractive. Este demn de notat că condițiile de finanțare impun ca vârsta mașinii să nu depășească 5 ani pentru a beneficia de un plan de finanțare pe 5 ani. În funcție de vârsta vehiculului, durata de finanțare se ajustează corespunzător, asigurând astfel că soluțiile de credit extern sau credit auto sunt adaptate necesităților individuale.

Explorarea opțiunilor de leasing auto pentru un Audi A6 anul 2020 se traduce prin accesul la o mașină care nu este doar o declarație de stil și performanță, dar și un partener pe drum, pregătit să răspundă adaptabil fiecărei nevoi de mobilitate. Pentru entuziaștii care consideră achiziția unui vehicul un pas important, Audi A6 redefinește parametrii pentru ce înseamnă mașini în leasing sau autoutilitare second hand cu o ofertă ce nu trebuie ratată.