Avans
Rata lunara

Audi A62020 2.0 Diesel 204 cp 96.494 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
96.494 km
Putere motor
204 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €33.561

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Descoperiți rafinamentul tehnologic și performanța superioară cu Audi A6 din anul 2020, o combinație ideală de eleganță și inovație care vă propulsează într-o nouă dimensiune a experienței automobilistice. Cu linii dinamice și o prezență marcantă pe șosea, Audi A6 setează noi standarde atât în design, cât și în performanță.

Fie că sunteți la volan sau călătorind ca pasager, veți trăi confortul suprem și siguranța de înaltă clasă, datorită dotărilor generoase pe care acest model le oferă. De la sisteme avansate de asistență la conducere, cum ar fi asistență la schimbarea benzii, avertizare în caz de accident, până la luxul adăugat de scaunele încălzite și touch-screen, fiecare călătorie devine o plăcere neîntreruptă.

Dotările generale le includ, dar nu sunt limitate la ABS, anvelope de iarnă și de vară pentru a face față oricărui sezon, asistență la pornirea în rampă, computer de bord pentru o monitorizare eficientă a vehiculului, dispozitiv antidemaraj electric și multe alte funcționalități care vă vor ușura fiecare drum.

Audi A6 se distinge și prin dotări specifice ce contribuie la o experiență de neuitat. Faruri LED pentru o vizibilitate optimă și cârlig de remorcă pivotant sunt doar câteva dintre funcțiile care subliniază adaptabilitatea acestui vehicul. Este echipat cu Airbag-uri frontale, laterale și suplimentare, pentru a vă asigura că siguranța este întotdeauna prioritatea numărul unu.

Deținătorii de afaceri sau persoanele fizice interesate de înnoirea parcului auto au acum oportunitatea ideală de finanțare auto prin leasing auto, inclusiv opțiunea de masini in leasing. Vă puteți bucura de avantajele unui Audi A6 cu un avans de minim 15%, iar perioada de finantare poate fi ajustată între 1 și 5 ani. Astfel, leasing automobile devine o soluție accesibilă pentru oricine dorește să integreze în rutina sa acest autovehicul de prestigiu.

Pentru cei ce caută flexibilitatea unui credit auto sau doresc să beneficieze de avantajele unui credit extern, există opțiuni de finanțare personalizate, menite să se plieze pe cerințele individuale. Având în vedere anul de fabricație, 2020, acest model îndeplinește criteriile de finanțare, putând fi finanțat pe o perioadă de încă 5 ani.

Mai mult decât atât, opțiunea de auto second hand este perfectă pentru cei care caută fiabilitatea unui automobil premium la un cost mai redus. Audi A6, cu dotările sale impresionante, și menținut în condiții impecabile, reprezintă un exemplu de autovehicul ce poate fi achiziționat printr-un leasing auto avantajos.

Cei interesati de autoutilitare second hand sau auto noi in leasing vor găsi în Audi A6 o alternativă extraordinară, având la dispoziție o mașină ce combină utilul cu plăcutul și care, în plus față de caracteristicile premium, aduce beneficii semnificative pentru imaginea personală sau profesională.

Profitând de oportunitățile de masini in leasing, fiecare călătorie cu Audi A6 devine o declarație de intenții, un simbol al succesului și al gustului rafinat. Optați pentru finanțare auto adaptată cerințelor dvs. și începeți să vă bucurați de plăcerile unei călătorii superioare cu Audi A6.