Avans
Rata lunara

Audi A62021 2.0 367 cp 43.350 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
43.350 km
Putere motor
367 cp
Cilindree
1.984 cmc
Caroserie
Break
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €54.511

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Descoperiți rafinamentul și performanța incontestabilă ale Audi A6, modelul anului 2021, o veritabilă capodoperă a ingineriei germane. Cu un design atât de expresiv, cât și de funcțional, această mașină reprezintă alegerea perfectă pentru cei care apreciază calitatea superioară și atenția la detaliu. Audi A6 se încadrează spectaculos în peisajul actual auto, oferind o combinație excepțională de lux, tehnologie și performanță.

Atunci când vine vorba de achiziționarea unei mașini premium precum Audi A6, opțiunile de finantare auto se diversifică. Potențialii cumpărători pot alege între leasing auto și credit auto, două soluții financiare ce permit un transfer de proprietate fluid și accesibil. Mașina în discuție, fiind din anul 2021, respectă condițiile privind vechimea pentru o finanțare pe cinci ani. Având în vedere că nu are mai mult de cinci ani, acest model poate fi finanțat cu un avans minim de 15%, iar perioada de finanțare poate varia între 1 și 5 ani.

Doritori de un auto second hand care să satisfacă cele mai înalte standarde, cumpărătorii își pot îndrepta atenția spre acest Audi A6, oferindu-le siguranța unui autovehicul modern, înzestrat cu dotări de ultimă oră. Lista impresionantă de facilități include sisteme esențiale precum ABS, ESP și asistența la apelul de urgență, alături de facilități pentru confort și siguranță, precum sistemul de asistență pentru fază lungă, asistența la schimbarea benzii, monitorul unghiului mort și sistemul de recunoaștere a semnelor rutiere.

Conectivitatea este de asemenea un punct forte, mașina fiind echipată cu Android Auto și Apple CarPlay, precum și cu Bluetooth, CD player și sistem de navigație, toate acestea accesibile printr-un ecran touchscreen intuitiv. Pentru confortul șoferului și pasagerilor, modelul Audi A6 oferă scaune încălzite și cu reglare electrică, inclusiv scaune sport, sprijin pentru braț și un pachet sport. Pentru siguranța celor mai mici oaspeți, sistemul Isofix este prezent atât pentru scaunul pasagerului, cât și în spate.

Pentru o experiență de condus placută, indiferent de condiții, mașina dispune de un filtru de particule și sistem de pornire/oprire automată, iar pentru zilele mai mohorâte sunt incluse senzorul de lumini și cel de ploaie automat. În ceea ce privește aspectul exterior, aceasta vine cu dotări care să îmbunătățească atât funcționalitatea, cât și estetica, precum jante de aliaj, ceasuri de bord digitale, hayon portbagaj electric și o trapă decapotabilă, ce adaugă un strop de lux și aventură călătoriilor.

În ceea ce privește siguranța, Audi A6 beneficiază de airbag-uri multiple pentru protecția ocupanților, un sistem avansat de alarmă și un dispozitiv antidemaraj electric, menite să ofere liniștea minții în orice moment al zilei. Pachetul de asistență la parcare frontal și dorsal amplifică sentimentul de încredere atunci când manevrezi vehiculul în spațiile restrânse.

Pentru cei interesați de finanțare auto, acest Audi A6 se pliază perfect pe condițiile de leasing automobile sau de credit auto, asigurând o tranzacție fără griji. Masini in leasing sunt o alternativă pentru cei ce caută flexibilitate în dobândirea unei mașini premium fără investiția inițială masivă, în timp ce ofertele de autoutilitare second hand pot fi o opțiune pentru activități comerciale.

Cu o clasă de emisii Euro6d-TEMP, Audi A6 respectă normele stricte de protecție a mediului, demonstrând că luxul și responsabilitatea ecologică pot merge mână în mână. Interiorul este la fel de impresionant, cu finisaje din piele integrală și o culoare interioară de negru clasic, ce emana opulență și confort.

Astfel, indiferent dacă sunt în căutarea unui auto noi in leasing sau a unei mașini second hand, Audi A6 se prezintă ca soluția ideală pentru cei ce doresc să combine estetica de înaltă clasă cu performanța și tehnologia sofisticată.