Avans
Rata lunara

Audi A62021 2.0 299 cp 35.776 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
35.776 km
Putere motor
299 cp
Cilindree
1.984 cmc
Caroserie
Break
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €42.561

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

La intersecția dintre rafinamentul tehnologic și plăcerea de a conduce se află Audi A6, un model emblematic care redefinește standardele segmentului său. Experimentați o călătorie impregnată cu lux și inovație la fiecare kilometru străbătut. Audi A6, anul 2021, aduce o fuziune între estetic și funcționalitate, oferind călătorii inegalabile, complementate de confortul sporit și de tehnologiile de ultimă generație.

Având în vedere impecabila listă de dotări generale, Audi A6 include caracteristici esențiale de siguranță precum ABS și ESP, care asigură o aderență optimă și o conducere stabilă. Tehnologiile moderne precum Android Auto și Apple CarPlay transformă interacțiunea cu sistemul multimedia într-un proces simplu și intuitiv, în timp ce confortul este garantat prin geamuri electrice, încălzire auxiliară și scaune încălzite. Sistemul de navigație și touchscreen-ul integrat sunt justificate completări ale acestui autovehicul premium.

Pe lângă dotările de bază, modelul A6 se mândrește cu elemente specific deosebite, inclusiv airbag-uri multiple, asistență la parcare față și spate, și o clasă de emisii Euro6d, reiterând astfel angajamentul marcii Audi față de mediul înconjurător și eficiența energetică.

Privind spre varianta de finanțare, vă oferim oportunitatea de a accesa opțiuni precum leasing auto, finantare auto și credit auto, cu un avans minim de 15%. Cu o perioadă de finanțare flexibilă, între 1 și 5 ani, ne asigurăm că întreg procesul se aliniază nevoilor dumneavoastră, fie că doriți să optați pentru masini in leasing sau pentru achiziția unui auto second hand. Este important de subliniat că, pentru a califica pentru cele 5 ani de finanțare, vehiculul nu trebuie să depășească vârsta de 5 ani. În cazul unui vehicul mai vechi de 6 ani, se poate finanța pe o perioadă de 4 ani, iar acest interval scade proporțional cu vârsta vehiculului până la un interval minim de finanțare de 1 an pentru vehiculele de 9 ani.

Audi A6, modelul din 2021, îndeplinește cu grație condiția de vârstă pentru finanțare extinsă, făcându-l un candidat ideal pentru cei interesați de achiziționarea prin leasing automobile sau credite externe. Mai mult, ia în considerare autoutilitare second hand care nu se potrivesc criteriilor de vechime impuse de finanțatori.

Pentru cei dornici să exploreze piețele auto noi in leasing, Audi A6 este un exemplu convingător al performanței conjugate cu eleganța. Cu masini in leasing de o asemenea calitate, beneficiați de un partener de încredere pe drumuri, care vă va transporta către destinații cu supremă siguranță și confort.

Permiteți-vă să vă imaginați un viitor alături de un Audi A6 din 2021, o mașină care nu numai că reflectă standardele înalte ale mărcii, dar și ale dvs. Indiferent de destinație, fie ea o călătorie de afaceri sau o escapadă weekend, acest model este pregătit să vă cucerească inima și să redefinească experiența auto. Cu un portofoliu atât de atrăgător și opțiuni de finanțare adaptabile, este momentul să luați în considerare următorul pas către mașina visurilor dvs.