Avans
Rata lunara

Audi A62021 3.0 Diesel 286 cp 55.250 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
55.250 km
Putere motor
286 cp
Cilindree
2.967 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Break
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €49.440

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Audi, marca recunoscută pentru inovațiile tehnologice și designul excepțional, își continuă tradiția de excelență cu modelul A6, anul de fabricație 2021. Vehiculul combinație ideală de performanță, confort și siguranță, se prezintă ca o opțiune de top pentru cei interesați să achiziționeze un auto second hand într-o stare impecabilă. Cu un avans de minim 15%, acest model poate fi al dumneavoastră prin intermediul variatelor oferte de leasing auto și finanțare auto. În plus, puteți beneficia de o perioadă de finanțare flexibilă, între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta mașinii pentru a vă asigura că investiția dumneavoastră este una inteligentă.

Audi A6 oferă un nivel înalt de dotări generale care satisfac chiar și cele mai exigente cerințe, încorporând tehnologii de ultimă oră și facilități pentru o conducere sigură și plăcută. Sistemul de frânare ABS, integrarea pentru Android Auto și Apple CarPlay, precum și anvelopele de vară, sunt doar începutul unei lungi liste de caracteristici care îmbunătățesc experiența de conducere. Atunci când discutăm despre siguranță, apelarea automată în caz de urgență, asistența la fază lungă și avertizarea în caz de accident sunt parte din echipamentele standard care fac din acest model un lider al inovației în domeniul automobilelor.

Confortul nu este neglijat, cu dotări precum ceasurile de bord digitale, computer de bord, și controlul vocal, împreună cu sistemul de navigație, care transformă fiecare călătorie într-o experiență unică. Nu trebuie omise nici facilitățile pentru o mai bună vizibilitate și siguranță, precum head-up display-ul și monitorizarea presiunii anvelopelor sau oglinda retrovizoare cu întunecare automată.

Audi A6 se distinge prin dotări specifice minuțios alese, precum airbag-uri multiple și sisteme de asistență a parcării. Varianta de culoare interior negru, împreună cu materialul interior din piele integrală, subliniază eleganța Audi. Această mașină executivă este echipată și cu faruri LED, garantând o vizibilitate optimă.

Persoanele interesate de masini in leasing sau autoutilitare second hand vor fi încântate de soluțiile de credit auto sau credit extern pe care le oferim. Mai mult decât atât, acest autoturism este acoperit de o garanție care atestă calitatea și fiabilitatea sa. În cazul în care preferați mașini in leasing sau alte formule de auto noi in leasing, oferim soluții adaptate oricărui buget și necesități.

Este important să reținem că, pentru a finanța prin leasing automobile sau printr-un alt tip de credit, acest Audi A6, cu o clasă de emisii Euro6d, se încadrează perfect în limitele de vechime, astfel încât puteți profita de o perioadă de finanțare de până la 5 ani. Vă asigurăm că fiecare calatorie cu această mașină înglobează tocmai confortul și siguranța pe care brandul Audi și le-a asumat ca standarde. Cu astfel de caracteristici, acest model reprezintă o investiție sigură și durabilă pentru oricine își dorește o mașină de calitate prin leasing auto sau finantare auto.