Avans
Rata lunara

Audi A62021 2.0 Diesel 204 cp 53.354 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
53.354 km
Putere motor
204 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €42.500

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Audi este recunoscută pe plan global pentru prestigiul și inovația pe care le aduce în lumea automobilistică. Modelul A6, fabricat în anul 2021, marchează un punct de referință în segmentul mașinilor de lux, combinând designul sofisticat, performanța de invidiat și dotările tehnologice de ultimă oră. Iubitorii de autovehicule sofisticate, funcționale și sigure privesc modelul Audi A6 ca pe o alegere emblematică ce vine la pachet cu o experiență de conducere premium.

Un Audi A6 este disponibil și pentru cei care caută soluții de finanțare auto, cum ar fi leasingul auto sau creditul extern. Prin opțiunile de finantare auto, acesta poate fi accesibil atât pentru clienții individuali, cât și pentru companii care caută mașini în leasing sau auto second hand de top. Autovehiculul prezentat este un model second-hand în condiții excelente, cu posibilitatea de leasing automobile sau credit auto, în funcție de cerințele și preferințele fiecărui client. Avansul minim acceptat este de 15%, iar perioada de finanțare variază între 1 și 5 ani, garantând flexibilitate și accesibilitate.

În conformitate cu standardele și cerințele noastre, este important de menționat că mașinile în leasing trebuie să respecte condiția de a nu avea o vechime de peste 5 ani pentru a putea beneficia de planul de finanțare pe o durată maximă de 5 ani. Făcând referire la acest Audi A6 din 2021, îl putem considera perfect eligibil pentru cea mai lungă perioadă de finanțare. Pentru autovehicule mai vechi, perioadele de finanțare auto sunt ajustate corespunzător, asigurând opțiuni pentru o gamă variată de vehicule, inclusiv autoutilitare second hand.

Luând în calcul dotările generale prezente, este evident că acest Audi A6 este încărcat cu o tehnologie avansată și caracteristici de confort. ABS, asistență la fază lungă, Apple CarPlay și Android Auto sunt doar câteva dintre facilitățile ce asigură un nivel înalt de siguranță și conectivitate. Încărcarea telefonului wireless și Hayon portbagaj electric adaugă un plus de comoditate, în timp ce sistemul de navigație și controlul vocal accentuează experiența tehnologică a conducătorului auto. Iar ESP și farurile cu fază lungă fără orbire garantează o vizibilitate și stabilitate sporite.

Dotările specifice includ un sistem de iluminare adaptiv, airbag-uri multidireccionale și diverse opțiuni de asistent parcare, printre care și o cameră ce facilitează manevrele. Climatizarea automată pe 4 zone aduce un confort inegalabil pentru toți pasagerii, iar finisajele interne de piele integrală și farurile LED oferă un aspect de rafinament și eficiență.

Un astfel de Audi A6 cu normele de emisii Euro6d este o dovadă vie că auto noi în leasing pot fi la fel de atractive și satisfăcătoare precum achiziționarea directă. În final, indiferent dacă optați pentru credit auto sau leasing auto, Audi A6 este un exemplar care merită toată atenția, având la bază un efort financiar previzibil și un pachet de dotări excepționale.