Avans
Rata lunara

Audi A62021 2.0 367 cp 38.120 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
38.120 km
Putere motor
367 cp
Cilindree
1.984 cmc
Caroserie
Berlină
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €51.563

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Audi este sinonimă cu inovația, performanța și eleganța, iar modelul A6 din anul 2021 confirmă aceste calități prin design-ul său rafinat și dotările de ultimă generație. Acest exemplar de Audi A6, oferit spre vânzare sau prin diverse forme de finantare auto, reprezintă o combinație perfectă între confortul luxos al interiorului, tehnologia avansată și dinamica remarcabilă a performanţei pe drum.

În ceea ce privește posibilitățile de a deține acest prestigios vehicul, opțiunile de „leasing auto” și „finantare auto” sunt disponibile pentru clienți. În cazul acestui Audi A6 anul 2021, un avantaj remarcabil este acela că, fiind un vehicul cu o vechime de sub 5 ani, poate fi finanțat pentru încă un termen de până la 5 ani, permițând astfel flexibilitate și adaptabilitate în funcție de nevoile financiare ale cumpărătorului. Avansul minim este stabilit la 15%, iar perioada de finanțare poate varia între 1 și 5 ani, oferind atât soluții pentru „masini in leasing” cât și pentru „leasing automobile”.

Mai mult, pentru cei interesați de procurarea unui „auto second hand” cu o istorie curată și multe beneficii, acest Audi A6 este ideal. Cu toate că nu sunt disponibile „autoutilitare second hand” în oferta pentru acest model, gama de dotări prezentată mai jos arată că acesta este echipat pentru a susține necesitatea oricărei persoane pentru un „credit auto” sau „credit extern” pentru achiziție.

Dotările generale ale Audi A6 din anul 2021 sunt impresionante și includ sisteme avansate de siguranță și confort precum ABS, Android Auto, Apple CarPlay, asistență la fază lungă și schimbare de bandă, avertizare în caz de accident, Bluetooth, ceasuri bord digitale, control vocal, dispozitiv antidemaraj electric, ESP, faruri cu faza lungă fără orbire, și multe altele. Toate acestea sunt gândite pentru a crea o experiență de condus excepțională, indiferent de distanță sau condițiile meteorologice.

Printre dotările specifice ale acestui model, se numără un sistem de iluminare adaptor, airbag-uri în diverse locații pentru siguranța maximă, sisteme de asistență la parcare prin cameră și senzori pe față și spate, ceea ce îl recomandă pentru cei care caută „masini in leasing” sau „leasing automobile” cu o tehnologie superioară. De asemenea, cu emisii clasificate Euro 6, acest automobil este perfect pentru cei ce caută opțiuni „eco-friendly”.

Spațiul interior este finisat cu materiale de calitate, cum ar fi Alcantara, și oferă o culoare interioară elegantă, negru, pentru a completa luxul exterior. Acest exemplar este echipat și cu faruri LED și un sistem de climatizare automată cu patru zone, asigurând confortul pasagerilor pe tot parcursul călătoriei.

Pentru cei în căutare de „auto noi in lesing”, Audi A6 reprezintă o alegere înțeleaptă, având în vedere că vehiculul este încă în garantie și vine cu un manual de service la zi, confirmând întreținerea sa exemplară.

Investiția într-o mașină precum Audi A6 nu este doar o achiziție, ci o afirmație a clasei și distincției, cu posibilități variate de achiziționare prin „leasing auto”, „finantare auto” sau chiar un „credit auto”. Beneficiind de un pachet complet de dotări generale și specifice, acest Audi A6 second-hand este pregătit să vă ofere experiența supremă a automobilismului german.