Avans
Rata lunara

Audi A62021 2.0 367 cp 58.692 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
58.692 km
Putere motor
367 cp
Cilindree
1.984 cmc
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €46.256

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Descoperiți o fuziune de lux, performanță și tehnologie inovatoare în Audi A6, anul 2021 - o alegere desăvârșită pentru cei ce urmăresc rafinamentul și eficiența. Reputat pentru designul elegant și tehnologiile de ultimă oră, Audi A6 este sinonim cu statutul premium și confortul inegalabil. Această limuzină, ce redefinește standardele clasei executive, oferă nu doar o experiență de condus dinamică, ci și o gamă largă de echipamente de înaltă clasă, adaptate nevoilor unui șofer modern.

Privind condițiile de finanțare, optând pentru un leasing auto oferit de partenerii noștri financiari, puteți achiziționa acest vehicul cu un avans de minim 15%, beneficiind de o perioadă maximă de finanțare de până la 5 ani, în funcție de vârsta autovehiculului. Pentru acest Audi A6, care nu depășește limita de 5 ani de la fabricație, sunteți eligibil pentru un termen de finanțare care poate atinge limita maximă, păstrând astfel flexibilitatea finanței auto și ușurând procesul de achiziție a unei mașini în leasing.

Dotările generale ale acestui impresionant model Audi A6 includ sisteme de asigurare și securitate cum ar fi ABS și ESP, având la bază o structură robustă care favorizează protecția și stabilitatea. Tehnologiile de conectivitate modernă precum Android Auto și Apple CarPlay îmbogățesc experiența multimedia și asigură o interacțiune eficientă cu dispozitivele dumneavoastră. Functia de apelare automată în caz de urgență și sistemele de asistență la conducere, precum asistenţa schimbare bandă și monitorizarea presiunii anvelopelor, reprezintă un set avansat de dotări menite să sporească siguranța în timpul călătoriilor.

Confortul interior nu este neglijat, oferind scaune încălzite, un sistem navigație de top și o gamă largă de funcții de relaxare și suport, cum ar fi suportul lombar și o consolă centrală cu suport pentru cot. Sistemul Sound system și touchscreen-ul vin să completeze atmosfera de rafinament, permitând pasagerilor să se bucure de o calitate audio excepțională și control intuitiv, în timp ce geamurile electrice și climatizarea automată asigură un ambient plăcut la orice distanță.

Pentru cei interesați de performanță și sportivitate, acest model Audi A6 include un pachet sport, suspensie sport și jante de aliaj, ce accentuează latura atletică a vehiculului. Oferind un ajutor de nădejde, hayonul portbagajului electric și spatiul generos de încărcare conferă acestui auto second hand practicabilitate de necontestat în activitățile zilnice sau călătoriile mai lungi.

În ceea ce privește dotările specifice, acest Audi A6 nu se oprește să impresioneze, cu tehnologii precum farurile LED pentru o vizibilitate sporită și sistemul de iluminare adaptiv pentru siguranță pe drum, dar și cu adaptabilitatea adăugată de cârligul de remorcare pivotant. În plus, interiorul finisat cu Alcantara și inserții de culoare neagră creează un habitat izolat și luxos pentru conducător și pasageri.

Nu în ultimul rând, Mercedes-Benz este o mașină in leasing, ideală pentru cei care caută soluții de finanțare auto flexibile și convenabile. Finanțarea unui Audi A6 prin credit auto sau credit extern vă poate pune la dispoziție vehiculul dorit, în timp ce îndeplinirea criteriilor de eligibilitate, cum ar fi restricția de vârstă pentru oferte de leasing automobile, asigură o tranziție fără probleme spre proprietatea mașinii.

În rezumat, achiziționând acest Audi A6, veți beneficia nu doar de un vehicul de excepție, ci și de opțiuni financiare atrăgătoare ce permit accesul la un auto nou in leasing sau la autoutilitare second hand, menținându-vă în același timp în parametrii bugetului prestabilit. Să nu uităm, această mașină este într-adevăr o reprezentanție notabilă a inovației și rafinamentului german, o adevărată bijuterie pe patru roți ce așteaptă să fie descoperită.