Avans
Rata lunara

Audi A62021 2.0 299 cp 30.200 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
30.200 km
Putere motor
299 cp
Cilindree
1.984 cmc
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €47.760

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Căutați o oportunitate remarcabilă de finanțare auto pentru un vehicul de excepție? Audi A6 este sinonim cu eleganța și inovația, iar ediția din anul 2021 nu face excepție. O combinație între designul sofisticat și tehnologia avansată, acesta este un candidat ideal pentru cei interesați de leasing auto sau credit auto.

Audul A6 din 2021 este disponibil pentru achiziție prin leasing automobile sau prin finantare auto, cu un avans minim de 15% și cu posibilitatea de a extinde perioada de finanțare de la 1 la 5 ani. Este de menționat că, pentru a fi eligibil pentru finanțare, autovehiculul nu trebuie să fie mai vechi de 5 ani, ceea ce înseamnă că acest Audi A6 se califică pentru un termen complet de finanțare.

Cu un interior negru, luxos, din piele integrală, și dotat cu faruri LED de ultimă generație, Audi A6 se impune nu doar prin aspectul său distins, dar și prin elementele de tehnologie avansată și siguranță. Vehiculul este echipat cu Adaptare lumini - un Sistem de iluminare adaptor și un Airbag robust, cu airbag-uri față, laterale și altele. De asemenea, mașina vine cu un sistem de Asistent parcare frontal, ideal pentru manevre în spații restrânse.

Pentru iubitorii de auto second hand sau pentru cei interesați de autoutilitare second hand care doresc să facă o investiție inteligentă, acest Audi A6 înmatriculat oferă o clasă de emisii Euro 6, garantând eficiența și responsabilitatea față de mediu. Sistemul său de climatizare automat cu 4 zone asigură confortul toate anotimpurile, iar versiunea specifică țării, Germania, sugerează standarde ale calității și ingineriei de neegalat.

La bordul acestui Audi A6, veți descoperi un sistem de navigație de top, Apple CarPlay și Android Auto pentru conectivitatea dispozitivelor mobile, recunoaștere a semnelor rutiere și un sistem de control al tracțiunii pentru o conducere sigură și plăcută. Îmbunătățirile aduse includ și scaune încălzite, ventilate și cu funcție de masaj, perfecte pentru relaxarea în timpul călătoriilor lungi. Este de subliniat dotarea cu tracțiune 4x4, care asigură performanțe optime în orice condiții de drum.

Dacă sunteți interesat de achiziționarea unei mașini în leasing, acest Audi A6 este o opțiune ideală. În plus, cu sistemele de siguranță precum ABS, ESP, asistența la faza lungă și avertizare în caz de accident, confortul și securitatea sunt garantate.

În concluzie, acest Audi A6 din 2021 reprezintă combinatia perfectă între designul rafinat, tehnologie de ultimă oră și opțiuni de finanțare auto convenabile. Fie că doriți un credit extern, să achiziționați auto noi in leasing sau mașini în leasing, acest automobil este o alegere excelentă, modul ideal de a vă bucura de avantajele unui Audi cu istoric de service complet, fără a compromite calitatea și performanța.