Avans
Rata lunara

Audi A62021 2.0 252 cp 36.595 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
36.595 km
Putere motor
252 cp
Cilindree
1.984 cmc
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €40.540

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Descoperiți excelenta ingineriei germane cu Audi A6, modelul anului 2021 – o fuziune între designul rafinat, tehnologia avansată și performanța de necontestat, gândite să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi. Faimos pentru abordarea sa inovatoare și pentru calitatea de neînfrânt, Audi rămâne un etalon în industria auto, iar modelul A6 ilustrează perfect această dedicație. Cu linii elegante și o prezență care emana autoritate, această mașină stă mărturie angajamentului mărcii de a oferi o combinație ideală între confort și tehnologie de top.

Din momentul în care veți lua loc la volanul acestui Audi A6, veți fi întâmpinați de o suite completă de dotări generale care promit nu doar o călătorie plăcută, dar și o experiență sigură și conectată. Fiecare călătorie devine o plăcere cu funcții precum Android Auto și Apple CarPlay, care vă permit să integrați fără efort smartphone-ul cu sistemul de la bord. Sistemul de asistență pentru fază lungă, asistența la schimbarea benzii și sistemul de avertizare în caz de accident subliniază angajamentul Audi pentru siguranța pasagerilor.

Pe lângă elementele tehnologice de înaltă clasă, confortul este redefinit cu ajutorul scaunelor încălzite, fixației Isofix pentru siguranța copiilor și hayonului portbagaj electric. Interacțiunea cu vehiculul se face natural, datorită touchscreenului intuitiv și controlului vocal, care completează armonios ceasurile bordului digitale și sistemul de navigație de ultimă generație. Pentru amatorii de muzică, streamingul muzical integrat și sound system-ul oferă o experiență audio de neuitat.

În considerare pentru iubitorii de autovehicule, dotările specifice ale acestui Audi A6 includ un sistem avansat de airbag-uri, asistență la parcare, și faruri LED care garantează vizibilitate optimă. Interiorul de culoare neagră, finisat cu pânză de înaltă calitate, întregi ambianța elegantă a vehiculului, pe când climatizarea automată cu patru zone vă asigură confortul în orice condiții meteorologice.

Pe lângă aceste caracteristici, cei interesați de finanțare auto vor fi încântați să afle că acest Audi A6 este eligibil pentru un leasing auto cu un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare flexibilă între 1 și 5 ani. Datorită anului său recent, 2021, acesta poate fi finanțat pe maxim 5 ani, facilitându-vă accesul la un vehicle premium fără a compromite bugetul. Ideal pentru cei în căutarea unui auto second hand de încredere, acest Audi A6 este un exemplu impecabil de masina second hand care poate fi achiziționată printr-o finanțare auto avantajoasă.

Audi A6 este, în esență, expresia supremă a rafinamentului și tehnologiei, fiind o alegere perfectă atât pentru leasing automobile, cât și pentru achiziții pe credit auto sau credit extern. Drept urmare, fie că vă orientați spre masini in leasing pentru uz personal sau autoutilitare second hand pentru afacerea dumneavoastră, acest sedan este o declarație de fiabilitate și eleganță. Dincolo de îndeplinirea criteriilor de leasing auto respectând limita de vârstă a vehiculului, calitatea superioară și paleta extinsă de caracteristici ale acestei mașini vă garantează o integrare perfectă între performanță și stil de viață modern. Optând pentru un Audi A6, vă alăturați unei lumi unde luxul şi inovaţia auto merge mână în mână cu opțiuni de finanțare personalizate, care să se plieze pe necesitățile dumneavoastră.