Avans
Rata lunara

Audi A62021 2.0 299 cp 42.953 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
42.953 km
Putere motor
299 cp
Cilindree
1.984 cmc
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €41.255

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Explorând piața auto, găsim o gamă variată de opțiuni pentru cei interesați atât de mașini noi, cât și de vehicule second-hand, inclusiv autoutilitare. Pentru amatorii de tehnologie germană și confort desăvârșit, un exemplar care iese în evidență este Audi A6, modelul din anul 2021. Audi este cunoscut pentru standardele sale înalte de performanță, siguranță și eleganță; iar modelul A6 este fără îndoială un ambasador de seamă al acestor valori.

Acest Audi A6 vine cu o listă impresionantă de dotări generale care sporesc confortul și siguranța. Printre acestea, se numără sisteme de siguranță esențiale precum ABS și ESP, ceasurile de bord digitale pentru o citire intuitivă și aerodinamică, iar sistemul de infotainment modern include Android Auto și Apple CarPlay pentru o conectivitate perfectă cu dispozitivele mobile.

Confortul la condus este înaltat de facilități precum asistența la pornirea în rampă, controlul vocal, sistemul de navigație și multe altele. De asemenea, caracteristicile care susțin durabilitatea și responsabilitatea ecologică se reflectă în filtrul de particule și sistemul de pornire/oprire automată. Nu doar confortul, ci și plăcerea de a conduce sunt accentuate de dotările sport și de sistemul de tracțiune 4x4, garantând o experiență unică.

În plus, dotările specifice mașinii includ un sistem de iluminare adaptivă și airbag-uri frontale și laterale pentru o siguranță sporită. Senzorii de parcare față și spate fac manevrarea mai ușoară chiar și în spații restrânse. Performanța luminoasă este asigurată de farurile LED, în timp ce sistemul de climatizare automat cu patru zone menține ambianța interioară perfectă, indiferent de condițiile exterioare.

Spunând că este un autoturism orientat către o experiență premium, acest Audi A6 nu este o excepție când vine vorba de opțiunile de finanțare auto. Indiferent dacă sunteți interesați de leasing auto, finantare auto sau mașini în leasing, există posibilități variate de credit auto sau credit extern pentru achiziționarea acestui vehicle. La achiziționarea acestui auto second hand, puteți opta pentru un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare flexibilă cuprinsă între 1 și 5 ani.

Important de menționat este că pentru a beneficia de opțiunea maximă de finanțare de 5 ani, mașina nu trebuie să fie mai veche de 5 ani. Acest lucru facilitează accesul la auto noi în leasing, dar și la autoutilitare și mașini în leasing care sunt într-o condiție impecabilă. De exemplu, în cazul unei mașini care este mai veche de 6 ani, posibilitățile de finanțare se scurtează la o durată de 4 ani. Cu fiecare an în plus, termenul de finanțare se reduce proporcional, asigurând astfel opțiuni în concordanță cu vechimea vehiculului.

Așadar, dacă doriți să conduciți un Audi A6 din 2021 cu dotări de vârf și să beneficiați de un pachet de leasing automobile adaptat nevoilor dumneavoastră, nu ezitați să explorați posibilitățile de credit auto sau leasing auto puse la dispoziție. Aceste opțiuni vă pot ajuta să vă bucurați de o experiență de condus excepțională și să dețineți un autovehicul de calitate superioară fără a afecta bugetul pe termen lung.