Avans
Rata lunara cu TVA

Audi A62022 3.0 Benzină 340 cp 20.400 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
20.400 km
Putere motor
340 cp
Cilindree
2.995 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €54.470

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Audi A6, un nume sinonim cu eleganța, performanța și tehnologia de vârf, marchează standardul în segmentul autoturismelor executive. Proiectat meticulos, modelul A6 din anul 2022 continuă tradiția mărcii de a oferi o experiență de condus de neegalat. Această somptuoasă mașină, acum disponibilă pentru finanțare auto, este o alegere ideală pentru cei ce caută o combinație armonioasă între confort, siguranță și stil.

Optând pentru posibilitățile de leasing auto, beneficiați de flexibilitatea de a vă bucura de această capodoperă germană cu un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare ajustabilă cuprinsă între 1 și 5 ani. În plus, condițiile de finanțare sunt concepute pentru a oferi accesibilitate maximă: o mașină care nu este mai veche de 5 ani poate fi finanțată pe încă un quinqueniu.

Asigurându-vă că Audi A6-ul dumneavoastră satisface criteriul de a nu depăși vârsta de 5 ani, puteți profita de fiecare detaliu rafinat și dotare inovatoare ce vine cu acest auto second hand premium. Printre dotările generale, veți descoperi sisteme avansate precum ABS, Android Auto, Apple CarPlay, asistență la fază lungă și schimbare de bandă, sistem de avertizare în caz de accident, Bluetooth, și multe altele pentru a vă spori siguranța și confortul în timpul deplasărilor.

Pentru cei pasionați de tehnologie, acest automobil vine echipat cu un computer de bord intuitiv, control vocal, sistem navigație sofisticat și un sistem de sunet de înaltă fidelitate. Confortul este garantat de scaunele încălzite, sprijin lombar și un plutitor panoramic din sticlă care luminează habitaclul cu lumina naturală.

La nivelul dotărilor specifice, masina în leasing prezintă airbag-uri multiple pentru o protecție optimă, sisteme de asistentă la parcare avansate inclusiv cu cameră 360°, și faruri LED. Culoarea interioară neagră, parțial îmbrăcată în piele, împreună cu recunoașterea automată a semnelor rutiere, climatizare automată pe patru zone și clasificarea emisiilor Euro 6, conferă acestei mașini un statut de plumb de mediu și de lux.

În ceea ce privește creditul extern sau creditul auto, condițiile de finanțare sunt ajustate astfel încât să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră, oferindu-vă o cale sigură și avantajoasă spre a deține un automobil de înaltă clasă. Cu perioade de finanțare flexibile, leasingul auto devine o soluție pragmatică pentru cei care doresc să experimenteze prestigiul unui Audi A6 fără dificultățile cumpărării directe.

Iar, dacă sunteți în căutarea de autoutilitare second hand sau auto noi în leasing, lăsați Audi A6 să vă fie prova că înalta calitate și prețul accesibil pot merge mână în mână. Cu mașini în leasing care îmbină funcționalitatea cu stilul sofisticat, Audi A6 reprezintă o evidență clasică a inovației în ingineria auto, disponibilă pentru o nouă călătorie alături de dumneavoastră.