Avans
Rata lunara cu TVA

Audi A62022 3.0 Benzină 340 cp 11.500 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
11.500 km
Putere motor
340 cp
Cilindree
2.995 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €55.470

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Audi A6, unul dintre steagurile mărcii germane, este sinonim cu performanța, luxul și inovația tehnologică. Modelul A6 din anul 2022 continuă să impresioneze prin dotările sale generoase și rafinamentul tehnologic. În cadrul achiziționării printr-un program de „leasing auto”, acest vehicul poate reprezenta alegerea perfecță pentru cei care doresc un mix între funcționalitate, confort și sofisticare.

Cu o finanțare auto care poate ajunge la o perioadă maximă de 5 ani și un avans minim de 15%, acest vehicul Audi A6 se prezintă ca o opțiune de top pentru „masini in leasing”. Optând pentru un „leasing automobile”, beneficiarii pot savura experiența de a conduce un autoturism aproape nou fără preocuparea unui angajament financiar pe termen lung. În plus, acest model fiind din 2022, intră în categoria vehiculelor ce pot beneficia de condiții optime de creditare în cadrul programelor de „leasing auto”.

Când discutăm despre „autoutilitare second hand”, este important să menționăm că această Audi A6 se desprinde datorită stării sale de „auto second hand” cu un istoric clar și o stare tehnică impecabilă. Pentru cei interesați de „credit auto”, este esențial de știut că, datorită vârstei sale de sub 5 ani, vehiculul se califică pentru o perioadă maximă de finanțare de 5 ani.

Dotările generale ale acestui exemplar excepțional includ o listă largă de specificații care garantează siguranța, confortul și plăcerea la volan. De la sistemele de siguranță avansate, cum ar fi ABS și ESP, până la funcționalitățile multimedia moderne precum Android Auto și Apple CarPlay, confortul este maximizat în fiecare segment. O experiență de condus plăcută este asigurată prin asistența la fază lungă și schimbarea de bandă, controlul vocal, și multe alte caracteristici precum scaune sport încălzite și un sistem de navigație sofisticat.

Dotările specifice acestei Audi A6 subliniază caracterul său premium și îi asigură competitivitatea pe piața „auto noi in leasing”. Sistemul de asistență la parcare cu cameră 360°, setările de climatizare automată pe patru zone și finisajele interioare din piele parțială sunt doar câteva dintre avantajele care îl disting.

Achiziția unei Audi A6 prin „credit extern” sau alte forme de finanțare precum „credit auto” este strategia inteligentă pentru a beneficia de tehnologia avangardistă și luxul german fără compromisuri. Sub condiția de finanțare care presupune ca vehiculul să nu aibă o vechime mai mare de 5 ani pentru a se califica pentru o finanțare de încă 5 ani, această Audi A6 este o opțiune sigură și inteligentă. Astfel, indiferent dacă căutați „masini in leasing” sau dorința dumneavoastră e să vă orientați către segmentul „autoutilitare second hand”, acest model reprezintă o alegere excelență pentru orice cerință de mobilitate și sofisticare.