Avans
Rata lunara

Audi A62022 2.0 299 cp 30.193 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
30.193 km
Putere motor
299 cp
Cilindree
1.984 cmc
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €47.451

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Audi A6, un model emblematic al prestigioasei mărci germane, reprezintă un simbol al eleganței, performanței și inovației tehnologice în domeniul auto. Construit pentru a oferi o experiență de conducere fără egal, Audi A6 din anul 2022 este o alegere excelentă pentru cei care caută o combinație între confortul clasei premium și ultimele inovații tehnologice. Prin posibilitățile de finanțare auto, cum ar fi leasing auto sau credit auto, accederea la acest vehicul devine o opțiune realistă atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii.

Audi A6 din 2022, oferită aici, este disponibilă pentru finanțare în condiții optime cu un avans minim de 15% și o perioadă maximă de finanțare între 1 și 5 ani, asigurând flexibilitate pentru diverse bugete și nevoi. Este important de știut că, pentru a beneficia de finanțare pe termen de 5 ani, mașina nu trebuie să fie mai veche de 5 ani. Astfel, acest model îndeplinește cu ușurință cerința, fiind un exemplar eligibil pentru opțiuni de credit extern sau leasing automobile.

Acest Audi A6 este dotat generos, venind cu o gamă largă de facilități care îmbunătățesc experiența de condus și confortul. Printre dotări, regăsim sistemul de frânare ABS, compatibilitate cu Android Auto și Apple CarPlay, anvelope de vară și multe alte caracteristici esențiale pentru un auto de ultimă generație. În caz de urgență, acesta este echipat cu apelare automată, iar sistemele de asistență la fază lungă și avertizarea în caz de accident contribuie la un nivel înalt de siguranță.

Fără a neglija confortul, Audi A6 include geamuri electrice, încărcare telefon wireless, sistem de navigație și multe alte funcții high-tech. Aspectul exterior este completat de jantele de aliaj și designul metalic, iar interiorul este îmbunătățit de scaune sport încălzite, suport lombar și lumina ambientală. Pentru o experiență multimedia completă, autoradio-ul oferă sistemul de sound system și de streaming muzical integrat.

La nivel de dotări specifice, acest A6 excelează cu adaptarea luminilor prin sistemul de iluminare adaptor, o gamută de airbag-uri pentru siguranța pasagerilor, cameră și senzori de parcare, și nu în ultimul rând, pilot automatul cu Adaptive Cruise Control. Pentru confort crescut, sistemul de climatizare automată cu 4 zone asigură o ambianță plăcută pentru toți ocupanții.

Interesul pentru autovehicule precum mașini în leasing și autoutilitare second hand este în creștere constantă. Posibilitatea de a achiziționa mașini în leasing facilitează accesul la modele ca Audi A6, fără presiunea financiară imediată, iar opțiunile de finanțare permit fie structurarea unui credit auto adecvat necesităților specifice ale fiecărui client, fie alegerea unui auto second hand cu condiții financiare favorabile.

Pentru cine dorește o mașină practic nouă fără a suporta costul integral inițial, acest Audi A6 reprezintă o oportunitate excelentă, fiind o mașină care combină luxul și tehnologia, oferită cu opțiuni avantajoase de leasing automobile și credit extern. Ţinând cont de condițiile generoase de finanțare, achiziția unui Audi A6 prin leasing auto sau credit auto devine o decizie inteligentă pentru oricine dorește un echilibru ideal între preț, calitate și performativitate.