Avans
Rata lunara

Audi A62023 2.0 Diesel 163 cp 8.136 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
8.136 km
Putere motor
163 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €50.247

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Descoperiți modelul Audi A6 2023, o capodoperă a inginerești germane, care combină performanța inovatoare cu un lux sofisticat și tehnologii de ultimă oră. Ca parte din istoria bogată a mărcii Audi, acest exemplar A6 pe anul 2023 reprezintă un vârf de gamă în categoria sedanurilor executive, oferind o experiență de conducere de neegalat și confort absolut pentru toți pasagerii. Având un design elegant și proporții armonioase, vehiculul este pregătit să domine atât mediul urban, cât și călătoriile lungi, combinând dinamică și eficiență.

Într-o lume unde posibilitățile de „leasing auto” și „finanțare auto” devin tot mai accesibile, acest Audi A6 disponibil în ofertă de „auto second hand” este pregătit să îndeplinească chiar și cele mai exigente cerințe. Cu dotări și caracteristici avansate, acest autoturism este perfect pentru cei care caută „masini in leasing” sau „leasing automobile” cu condiții de finanțare flexibile. Indiferent că preferați „credit auto” sau „credit extern”, acest model oferă o soluție eficientă datorită pachetului său complet, competitiv pentru piața de „autoutilitare second hand” și „auto noi in leasing”.

Audi A6 2023 vine echipat cu funcții de top ce îmbunătățesc siguranța și confortul la bord:

  • Dotări Generale care includ sisteme de asistență de ultimă generație precum Android Auto și Apple CarPlay pentru conectivitate facilă, asistență fază lungă și avertizare în caz de accident sau oboseală, care sporesc siguranța deplină. Totodată, vehiculul este dotat cu Bluetooth, CD player, ceasuri bord digitale și un sistem de navigație avansat pentru o călătorie plăcută și informată. Funcții ca filtru de particule și suspensie sport evidențiază atenția către detalii și performanță, pe când hayonul portbagaj electric și încărcarea wireless a telefonului aduc un plus de comoditate și confort.

  • Dotări Specifice ce subliniază unicitatea acestui model includ airbag-uri multiple pentru protecție completă, camera pentru asistență la parcare, sistemul de climatizare automată cu patru zone și SUV dotări precum cârlig de remorcă fix și un kit de reparație în caz de urgență. Versiunea pentru Germania este garantată să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate și performanță.

Vă invităm să analizaţi posibilitatea de a achiziţiona acest Audi A6 2023 prin diverse moduri de „finantare auto”, incluzând oferte de „leasing auto” și „credit auto”. Pentru un control mai bun al bugetului, oferim condiții de finanțare cu un avans de minim 15% și perioada de finanțare variind între 1 și 5 ani, asigurând că rămâneți la volanul unui vehicul modern, eficient și sigur.

Iată condițiile specifice de finanțare pentru o mașină ca Audi A6 2023: pentru un autoturism care nu depășește vârsta de 5 ani, puteți opta pentru un plan de „leasing auto” pe maxim 5 ani. În cazul unui vehicul cu vechimea de 6 ani, finanțarea se poate extinde maxim pe o perioadă de 4 ani. Pentru un automobil cu 7 ani vechime, termenul de finanțare scade la 3 ani, în timp ce pentru unul de 8 ani, oferta de finanțare este de doar 2 ani. În cele din urmă, pentru o mașină de 9 ani, puteți beneficia de finanțare auto pentru un singur an.

Vă invităm să luați în considerare acest Audi A6 ca o opțiune excelentă pentru „auto second hand” sau dacă sunteți în căutare de mașini mai noi, să aveți în vedere „auto noi in leasing”. Este o ocazie unică de a conduce un autoturism de lux, cu tehnologii moderne și în linie cu cele mai recente standarde ale industriei auto, toate acestea fiind disponibile prin soluții financiare convenabile și accesibile.