Avans
Rata lunara cu TVA

Audi A6 Allroad2019 3.0 Diesel 349 cp 90.000 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6 Allroad
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
90.000 km
Putere motor
349 cp
Cilindree
2.967 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Break
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €54.305

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Introducem în spațiul nostru dedicat amatorilor de autovehicule o pilotă de lux și performanță de la Audi, marca emblematică pentru inovație și design impunător, vorbim bineînțeles despre modelul A6 Allroad din anul 2019. Un exponent de marcă al rafinamentului tehnologic și al confortului superior, această mașină îmbină versatilitatea unui autovehicul de teren cu eleganța asfaltului urban, oferind o experiență de condus la un nivel cu totul special.

Pentru pasionații care caută un mix echilibrat între un auto second hand și unul nou, Audi A6 Allroad din 2019 se prezintă ca o soluție ideală, mai ales prin prisma posibilității de finanțare prin leasing auto sau credit auto. Beneficiind de un avans minim de 15% și optând pentru o perioadă maximă de finanțare între 1 și 5 ani, clienții pot accede la proprietatea acestei mașini în leasing, având condiția ca, la momentul finanțării, autoturismul să nu fie mai vechi de 5 ani, astfel încât să beneficieze de întreaga perioadă de finanțare posibilă.

Această mașină în leasing, ce dispune de un pachet complet și sofisticat de dotări generale, își întâmpină șoferii cu funcții precum ABS și ESP, ce contribuie la siguranța vehiculului pe drum, alături de sistemele avansate de asistență la condus, printre care se numără asistența la pornirea în rampă, asistența schimbare bandă, și controlul tracțiunii. Pentru iubitorii de tehnologie, Audi A6 Allroad oferă sisteme de conectivitate, cum ar fi Android Auto și Apple CarPlay, alături de un sistem de navigație intuitiv și un sound system de invidiat. În plus, confortul este consolidat de scaune încălzite și ventilate, cu funcție de masaj și reglare electrică.

Pe lângă dotările generale, modelul A6 Allroad dispune și de dotări specifice ce subliniază natura sa exclusivistă. Airbag-urile frontale sunt o garanție a securității, în timp ce asistentul de parcare și Adaptive Cruise Control facilitează manevrabilitatea pe drum și în situații de trafic intens. Interiorul în piele integrală de culoare neagră și lumini fața cu tehnologie LED adaugă un plus de stil și o vizibilitate optimă.

Explorând potențialul de finanțare, optând pentru un credit extern sau un credit auto, clienții pot savura avantajele unei mașini in leasing cu un pachet competitiv de servicii și performanțe tehnice. Leasingul automobile reprezintă astfel un pas pragmatic către achiziționarea unui autovehicul al mărcii Audi, recunoscută pentru fiabilitate și inovație.

Audi A6 Allroad, cu toate dotările sale remarcabile, este o alegere excelentă pentru conducătorul auto modern, care își dorește performanță, stil și tehnologie de ultimă oră într-un pachet complet. Acest vehicul este disponibil acum pentru cei interesați de autoutilitare second hand sau mașini in leasing, garantând că fiecare călătorie devine o experiență memorabilă.