Avans
Rata lunara cu TVA

Audi A6 Allroad2020 3.0 Diesel 286 cp 86.542 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6 Allroad
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
86.542 km
Putere motor
286 cp
Cilindree
2.967 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Break
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €40.061

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Când vine vorba de eleganță îmbinată cu performanță, Audi A6 Allroad se distinge ca un exemplu de excepție. Modelul anului 2020 face parte din acea categorie de masini in leasing preferate de connoisseurs, cei care apreciază confortul, siguranța și inovația. Cu un design robust, dar rafinat, acest vehicul oferă nu doar o experiență de condus de neuitat, ci și un standard de dotări generoase care să satisfacă cele mai exigente gusturi.

Printre dotările generale care asigură siguranța și confortul necesare pentru drumuri lungi sau escapade off-road, avem ABS, sisteme avansate de asistență la condus precum asistență la fază lungă și asistență la schimbarea benzii, dar și Android Auto și Apple CarPlay pentru o integrare perfectă a dispozitivelor mobile. Conexiunea Bluetooth, ceasurile de bord digitale și un sofisticat computer de bord vin în completarea tehnologiei avansate, pe când geamurile electrice și hayonul portbagaj electric asigură un plus de comoditate.

În această epocă a conectivității, funcția de încărcare wireless a telefonului și controlul vocal se alătură listei îmbelșugate de facilități, făcând din călătorie un prilej de relaxare și eficiență. Pentru siguranță, avem dotări premium precum monitorizarea presiunii anvelopelor, senzorul de lumini și recunoașterea semnelor rutiere. Întreaga experiență este întărită de sistemul de navigație, sound system-ul de înaltă calitate și conexiunea USB.

Dotările specifice sunt la fel de impresionante. Airbag-uri multiple asigură protecția completă a pasagerilor, iar sistemele avansate de asistență la parcare cu cameră față și spate împreună cu farurile LED îmbunătățesc vizibilitatea și facilitează manevrele de parcare. Interiorul negru din piele integrală, ajustările ergonomice, inclusiv scaune încălzite, și sistemul de climatizare automată cu patru zone oferă un mediu plăcut și primitor, în timp ce cârligul remorcă pivotant extinde funcționalitatea acestui autovehicul robust.

Leasing auto este o opțiune atractivă pentru persoanele interesate de acest exemplu de inovație și lux. Cu condiții avantajoase precum un avans minim de 15% și o perioadă maximă de finantare între 1 și 5 ani, Audi A6 Allroad poate fi accesibilă pentru o gamă largă de clienți care caută finantare auto avantajoase. În contextul credit auto și credit extern, este important să știm că o mașină nu trebuie să fie mai veche de 5 ani pentru a putea fi finanțată pe o perioadă de până la 5 ani. De exemplu, pentru vehicule care ating pragul de 6 ani, finanțarea se poate întinde pe o durată de 4 ani, iar pentru cele de 7 ani, pe termen de 3 ani. Cu cât vârsta mașinii crește, cu atât perioada de finanțare disponibilă scade.

Acest model Audi A6 Allroad oferă capacitatea de a te bucura de plăcerea pură a condusului, fie că vorbim de auto noi in leasing, auto second hand, sau chiar autoutilitare second hand. Finanțare auto rămâne a fi soluția ideală pentru cei care caută să maximizeze valoarea investiției, păstrând libertatea de alegere și flexibilitatea financiară. Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru a vă oferi cea mai bună experiență de masini in leasing, nu ezitați să considerați acest model Audi A6 Allroad.