Avans
Rata lunara

Audi A72021 2.0 299 cp 27.900 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A7
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
27.900 km
Putere motor
299 cp
Cilindree
1.984 cmc
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €47.060

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Explorând lumea sofisticată și performantă a automobilelor, marca Audi se distinge prin inovație și calitate. Modelul A7, anul 2021, reprezintă sinteza perfectă între stilul elegant și tehnologia avansată, fiind o alegere prețuită de către pasionații de mașini. Acest vehicul îmbină confortul de neegalat cu performanța sportivă, fiind un etalon de lux și eficiență în segmentul său.

Abordând avantajele leasingului auto, este esențial să menționăm că acest model Audi A7 poate fi achiziționat în condiții de leasing automobile extrem de atractive. Cu un avans minim de 15% și o perioadă maximă de finantare flexibilă, între 1 și 5 ani, leasingul auto devine o opțiune financiară viabilă și accesibilă. Este important să reținem că, pentru a beneficia de perioada maxima de finanțare auto, mașina trebuie să nu fie mai veche de 5 ani. Astfel, acest model A7 din 2021 se încadrează în condițiile perfecte pentru o finanțare auto pe 5 ani. Dacă vehiculul ar fi fost mai vechi, perioada de finanțare s-ar ajusta corespunzător, oferind astfel flexibilitate în funcție de vechimea mașinii.

Dotările generale ale acestui Audi A7 includ sisteme cruciale de siguranță și confort, cum ar fi:

  • Sistemul antiblocare a roților (ABS), crescând siguranța la frânare;
  • Apelul automat în caz de urgență, care asigură o intervenție rapidă în situații critice;
  • Asistența la pornirea în rampă, care previne alunecarea mașinii pe un plan înclinat;
  • Avertismentul în caz de accident și detecția oboselei sunt mereu la pândă pentru a proteja ocupanții;
  • Conectivitatea modernă, prin Bluetooth și controlul vocal, se adaugă la experiența tehnologică avansată;
  • Instrumentarul digital al bordului și computerul de bord oferă date esențiale despre călătorie;
  • Sistemul de antipornire electric și Programul electronic de stabilitate (ESP) crește securitatea la drum;
  • Confortul este asigurat de geamurile electrice, scaunele încălzite și climatizarea automată în 4 zone.

Unicul pachet sport adaugă o dinamică suplimentară, iar tracțiunea 4x4 promite o aderență excelentă și o manevrabilitate superioară.

Cât privește dotările specifice acestui model A7, accentul se pune pe siguranța avansată, cu airbag-uri față, lateral și altele, asistenți de parcare avansați, cărora li se adaugă tehnologie de ultimă oră, reflectată în sistemele de faruri LED și navigație. Designul interior este imbracat în piele de calitate superioară, într-o nuanță măruntă distinctivă, iar clasificarea emisiilor corespunde normei Euro6d-TEMP.

Pentru clienții interesați de achiziționarea unei masini in leasing sau cu credit auto, acest Audi A7 reprezintă o soluție optima, fie că se dorește folosirea pentru afaceri sau plăcerile condusului zilnic. Serviciile de finantare auto și leasing auto sunt la dispoziția celor care doresc să se bucure de calitatea recunoscută a unui autovehicul din gama Audi, oferind soluții de achiziție și menținere a lichidității financiare personale sau a companiei.

Fie că sunteti în căutarea unei mașini noi sau de o varianta auto second hand, acest model Audi A7 îndeplinește cerințele cele mai exigente și asigură un standard ridicat în materie de performanță, fiabilitate și lux.