Avans
Rata lunara cu TVA

Audi A72021 2.0 265 cp 39.665 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A7
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
39.665 km
Putere motor
265 cp
Cilindree
1.984 cmc
Transmisie
Manuală
Caroserie
Sport
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €56.471

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Descoperiți eleganța și performanța rafinată a modelului Audi A7 din anul 2021, o combinație perfectă între designul aerodinamic inovator, tehnologia intuitivă și confortul de neegalat. Acest veritabil exemplu de măiestrie germană este nu doar un mijloc de transport, ci un standard de excelență pe patru roți. Fiecare călătorie devine un eveniment distinct, presărat cu lux și inovație.

Această bijuterie pe roți, un Audi A7 cu o vârstă perfectă pentru a beneficia de cele mai avantajoase opțiuni de finanțare, se înfățișează cu o listă impresionantă de dotări generale. Cu un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare flexibilă între 1 și 5 ani, veți putea experimenta mobilitatea la superlativ, fie că optați pentru leasing auto, finantare auto sau chiar credit auto.

Printre caracteristicile remarcabile ale acestui auto second hand se numără sistemul Android Auto și Apple CarPlay, ce facilitează o conectivitate fără probleme cu smartphone-ul tău, asigurând acces facil la muzica, mesaje și apeluri. Asistența pentru fază lungă și farurile care previn orbirea sunt o dovadă a angajamentului Audi pentru siguranță și confort. Monitorizarea presiunii anvelopelor, oglinzile laterale electrice și hayonul portbagaj cu acționare electrică evidențiază orientarea spre ergonomie și funcționalitate ale acestor autoutilitare second hand disponibile la finanțare.

Interiorul negru, finisat cu precizie în Alcantara, alături de scaune încălzite și sport, volan multifuncțional îmbrăcat în piele și încălzit, oglinzi retrovizoare cu întunecare automată și ceasuri bord digitale, sunt detalii care transformă fiecare călătorie într-o experiență de lux. În plus, sistemul de navigație avansat și sound system-ul de înaltă calitate completează ambianța sonoră ideală pentru drumuri lungi sau scurte deplasări cotidiene.

Echipat cu tracțiune integrală 4x4, suspensie sport și jante de aliaj, Audi A7 marchează fiecare călcalătorie cu siguranță și stabilitate dinamică. De asemenea, autovehiculul include sisteme de recunoaștere a semnelor rutiere, avertizare în caz de accident, și un set practic pentru mâini libere.

Dotările specifice precum airbag-urile pentru protecția completă în caz de coliziune, asistenții de parcare cu cameră și senzori față și spate, farurile avansate laser, precum și sistemul climatizare automată cu patru zone, toate asigură un mediu sigur și confortabil pentru toți ocupanții. Acest Audi A7 second hand prezintă un grad de emisii Euro 6, fiind nu doar un partener de drum de încredere, dar și un aliat al mediului înconjurător.

Garanția inclusă sugerează că mașina și-a păstrat condițiile de funcționare impecabile, și cu un sistem de navigație la bord, nu veți avea motive de îngrijorare în explorarea drumurilor necunoscute.

Descoperiți autoutilitare și auto second hand în variantă de top cu opțiuni de finanțare adaptabile prin leasing auto și credit extern, indiferent dacă căutați masini in leasing pentru uz personal sau profesional. Având în vedere că acest model nu depășește limita de vârstă de 5 ani, este posibil să fie finanțat pentru o perioadă maximă de încă 5 ani, oferind flexibilitate maximă pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. La achiziționarea unui auto noi in leasing, experiența dumneavoastră va fi una fără griji, cu o investiție financiară planificată inteligent.

Alegerea unui Audi A7 înseamnă mai mult decât achiziționarea unei mașini; este alegerea unui stil de viață, a unei declarații de eleganță și performanță, susținută de opțiuni convenabile de leasing automobile și credit auto, care vă permit să vă bucurați de această capodoperă pe patru roți.