Avans
Rata lunara

Audi A72021 2.0 299 cp 29.300 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A7
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
29.300 km
Putere motor
299 cp
Cilindree
1.984 cmc
Caroserie
Berlină
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €65.555

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Audi este sinonimă cu eleganța, performanța și tehnologia de ultimă oră în lumea automobilismului. Una dintre nestematele sale, modelul A7 din anul 2021, este o adevărată manifestare a inovației și rafinamentului german. Acest vehicul nu este doar un simplu mod de transport, ci o experiență de condus remarcabilă, o fuziune între confortul deplin și dinamica sofisticată a unei mașini sportive.

Modelul Audi A7, an de fabricație 2021, vine încărcat cu o varietate impresionantă de dotări generale. De la sisteme avansate de siguranță, cum ar fi ABS și ESP, până la caracteristici menite să îmbogățească experiența de condus, precum asistenta la fază lungă și asistență la schimbarea benzii, această mașină este gata să ofere o călătorie confortabilă și în siguranță.

Conectivitatea este garantată prin sistemul de infotainment complet, ce include Android Auto, Apple CarPlay și Bluetooth, oferind posibilitatea de a rămâne conectat cu lumea și de a controla media preferată cu ușurință. Confortul este completat de scaunele încălzite, reglarea electrică a scaunelor și plafonul panoramic din sticlă, care permite lumina naturală să inunde interiorul elegant.

Pentru cei interesați de leasing auto sau finantare auto, Audi A7 reprezintă o opțiune excelentă. Acest model, adăugând la lista impresionantă de caracteristici și dotări, este eligibil pentru opțiuni de leasing automobile sau credit auto, cu condiția simplă că vehiculul nu depășește vechimea de 5 ani. Astfel, puteți să vă bucurați de această mașină în leasing, cu un avans de minim 15% și perioada de finantare flexibilă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii.

Dotările specifice pentru acest model Audi A7 includ un pachet complet de airbag-uri, asistenți de parcare atât față cât și spate, și un sistem de climatizare automată cu 4 zone pentru a asigura confortul tuturor pasagerilor. Cu emisiile clasificate Euro 6 și un interior negru finisat cu Alcantara, acest vehicul aduce un echilibru optim între performanță și stil.

Acordând atenție nevoilor celor care caută masini in leasing sau auto second hand, acest Audi A7 facilitează accesul la un vehicul de top prin intermediul modalităților de credit auto sau credit extern. Și pentru cei care sunt în căutarea de autoutilitare second hand, este important să știu că această mașină, deși folosită, vine cu o garanție care asigură încrederea în calitatea și fiabilitatea ei.

În încheiere, indiferent dacă doriți să călătoriți în stil cu o mașină elegantă sau sunteți în căutarea de auto noi in leasing, Audi A7 oferă o soluție ideală. Cu dotări complete, adaptate nevoilor moderne ale șoferilor și pasagerilor, acest model nu este doar o alegere inteligentă, ci și o afirmație a prestigiului și performanței germane.