Avans
Rata lunara

Audi A72023 2.0 Benzină 265 cp 27.398 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A7
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
27.398 km
Putere motor
265 cp
Cilindree
1.984 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €54.900

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Audi, marca sinonimă cu inovația și calitatea superioară, își etalează măiestria prin modelul A7, ediția anului 2023. Această sculptură pe roți combină design-ul elegant cu cele mai recente tehnologii, oferind o experiență de condus rafinată și dinamică. Audi A7 se adresează celor care doresc performanță, confort și, nu în ultimul rând, un partener de încredere pentru drumurile cotidiene sau călătoriile lungi.

Considerat a fi o opțiune populară pentru finanțare auto, Audi A7 2023 este disponibil pentru achiziție printr-un program de leasing auto atractiv. Acest program permite clienților să devină mândri proprietari ai unui autovehicul premium, cu un avans de minim 15% și o perioadă maximă de finanțare de până la 5 ani. De remarcat este faptul că pentru a beneficia de termenul maxim de finanțare, vehiculul nu trebuie să fie mai vechi de 5 ani, ceea ce în cazul de față nu reprezintă o problemă.

Pentru entuziaștii auto interesați de mașini in leasing sau de leasing automobile, Audi A7 2023 reprezintă o combinație perfectă între estetică și tehnologie avansată, oferind o listă extinsă de dotări generale și specifice. Dotările generale includ sisteme de siguranță și confort precum ABS, ESP, airbag-uri, anvelope de vară și un computer de bord avansat. Conectivitatea este asigurată prin Bluetooth, iar confortul este sporit de geamuri electrice, hayon portbagaj electric și închidere centralizată. Sistemul de navigație, touchscreen-ul și opțiunile de încărcare wireless a telefonului aduc un plus de modernitate, iar head-up display-ul îmbunătățește vizibilitatea și siguranța la volan.

Având în vedere creșterea interesului pentru credite auto și pentru achiziția de auto second hand, este relevant de menționat că Audi A7 2023 este un vehicul pentru nefumători, cu caroserie metalică, jante de aliaj și un interior negru din piele integrală ce subliniază rafinamentul mărcii. Aspectele tehnologice includ faruri LED, reglarea electrică a scaunelor și scaune încălzite. Pentru protecția mediului, acest model conformă normelor Euro6d, subliniind responsabilitatea ecologică a producătorului.

Dotările specifice Audi A7 2023 includ adaptare lumini: Adaptive cornering lights și o multitudine de airbag-uri. Asistența la parcare este acoperită printr-o cameră, sisteme de direcție automată și senzori față și spate. Sistemul de climatizare automată cu patru zone oferă pasagerilor confort pe durata întregului an, iar pilotul automat adaptiv (Adaptive Cruise Control) crește siguranța și confortul în călătoriile lungi.

Pentru cei care caută finanțare auto prin credite externe sau auto noi in leasing, Audi A7 2023 este o opțiune demnă de luat în considerare. Vehiculul, cu versiunea specifică pentru Germania, poate fi achiziționat printr-un credit auto adaptat nevoilor personale, oferind libertatea deplină de a explora drumurile într-un automobil de lux fără compromisuri.

În concluzie, Audi A7 2023 este o mașină care impresionează nu doar prin aspectul său remarcabil, ci și prin dotările de ultimă oră care asigură siguranța, confortul și performanța dorite de orice șofer. Fie că sunteți interesați de leasing auto sau finanțare auto clasică, acest model constituie alegerea ideală pentru cei care doresc să combine eleganța cu eficiența și dinamismul specific mărcii Audi.