Avans
Rata lunara

Audi A82020 3.0 340 cp 62.015 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A8
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
62.015 km
Putere motor
340 cp
Cilindree
2.995 cmc
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €64.237

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Audi este un nume sinonim cu inovația, prestanța și performanța în industria auto. În special modelul Audi A8 reprezintă vârful de lance al tehnologiei și confortului, fiind un etalon în segmentul sedanurilor de lux. Proiectată cu un stil sofisticat și echipată cu tehnologie de ultimă oră, Audi A8 din anul 2020 este o alegere excelentă pentru cei care caută un vehicul care să impresioneze atât prin aspect, cât și prin funcționalitate.

Audi A8 este o mașină care excelează atât în estetică, cât și în dotările tehnologice. Dotările generale includ sisteme de siguranță și confort de top, cum ar fi ABS, ESP și o gamă amplă de asistenți pentru conducere, precum asistența la fază lungă, asistența pentru schimbarea benzii și avertizarea în cazul iminenței unui accident. Conectivitatea este asigurată de integrarea Bluetooth, iar sistemul de navigație și touchscreen-ul oferă o interfată intuitivă și acces ușor la controlul funcțiilor autovehiculului.

În plus, pentru maximizarea confortului, Audi A8 oferă încărcare wireless pentru telefonul mobil, intrare fără cheie, și scaune care oferă funcții de masaj, încălzire și ventilare, ceea ce face călătoria mai plăcută în orice condiții meteorologice. Pentru a menține un nivel optim al siguranței, modelul este dotat cu monitoare pentru unghiul mort, monitorizare a presiunii anvelopelor și recunoaștere a semnelor rutiere.

Când vine vorba de dotările specifice, acest Audi A8 nu dezamăgește. Cu adaptare inteligentă a luminilor, un sistem complex de airbag-uri și clasificarea la emisii Euro 6, vehiculul propune o experiență premium sub toate aspectele. Sistemul de climatizare automat cu patru zone oferă confort termic personalizat fiecărui pasager, în timp ce pilotul automat adaptiv facilitează o călătorie fără stres, mai ales pe distanțe lungi.

Pentru cei interesați de achiziția unui Audi A8 din 2020 prin metode de finanțare auto, am pregătit o serie de opțiuni îmbucurătoare. Fie că e vorba de leasing auto, finantare auto sau credit auto, veți putea explora libertatea de a alege cel mai avantajos plan de plata pentru dumneavoastră, adaptat necesităților personale. Cu un avans de minim 15% și posibilitatea de a accesa un credit extern pentru achiziție, veți putea beneficia de perioade de finanțare flexibile, cuprinse între 1 și 5 ani. Respectând condiția că masina sa nu fie mai veche de 5 ani, acest Audi A8 poate fi finanțat fără restricții pentru încă 5 ani.

Pentru iubitorii de mașini în leasing, acest Audi A8 reprezintă o oportunitate de a se bucura de tehnologie de vârf și eleganță nemțească, având garanția că se află în categoria de vehicule care nu sunt afectate de restricții vârstice de finanțare.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui auto second hand sau poate chiar interesat de un autoutilitar second hand, Audi A8 este o veritabilă capodoperă tehnologică ce merită toată atenția. Nu ratați șansa de a vă plasa în pole-position cu un autovehicul premium ce poate fi achiziționat printr-un lease financiar avantajos pentru mașini in leasing, fiindca fiecare călătorie este transformată într-o experiență inegalabilă.