Avans
Rata lunara

Audi A82022 3.0 Diesel 286 cp 1.716 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A8
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
1.716 km
Putere motor
286 cp
Cilindree
2.967 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €90.227

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Audi, brand-ul prestigios german cunoscut pentru inovație și lux, redefinește standardele în segmentul vehiculelor premium prin modelul A8, anul 2022. Cu un design elegant și tehnologie de ultimă oră, A8 reprezintă vârful de lance în gama Audi, adresându-se celor mai exigente gusturi și necesități de confort și performanță. O adevărată capodoperă ingineristică, Audi A8 este creat să ofere o experiență de condus excepțională, având în același timp un interior generos care pune la dispoziție un nivel sofisticat de lux și confort.

Când vine vorba de achiziționarea unui Audi A8, opțiunile de finanțare auto, cum ar fi leasingul auto sau creditul auto, sunt la mare căutare datorită flexibilității și accesibilității pe care le oferă. Un avans minim de 15% și posibilitatea de a alege o perioadă de finanțare între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea automobilului, transformă visul de a deține un Audi în realitate pentru mulți clienți.

Acest A8, fiind o mașină din anul 2022, se încadrează perfect în criteriile de finanțare pentru un vehicul nou sau auto second hand. Având în vedere că automobilul nu depășește vechimea de 5 ani, este eligibil pentru o perioadă de leasing auto sau credit auto de până la maxim 5 ani, permițând astfel o mai mare flexibilitate la achiziționarea acestei mașini în leasing.

Doritorii de leasing automobile, masini in leasing sau autoutilitare second hand, găsesc în dotările acestui A8 o listă impresionantă care cuprinde, dar nu se limitează la: sisteme de siguranță avansate precum ABS și ESP, facilități multimedia moderne incluzând Android Auto și Apple CarPlay, confort sporit prin scaune cu masaj, încălzite atât în față cât și în spate, dar și tehnologii convenabile ca deschiderea portbagajului electrică și recunoaștere a semnelor rutiere.

Mașina este echipată cu o serie de elemente care îmbunătățesc experiența conducătorului și pasagerilor: de la un sistem de navigație avansat și head up display pentru o mai bună vizibilitate a informațiilor despre călătorie, la un sound system de înaltă calitate și conectivitate Bluetooth pentru streaming muzical integrat. Nu sunt uitate nici dotările care optimizează conducerea, printre care se numără asistența pentru schimbarea benzii și controlul vocal, care aduc un plus de siguranță și confort.

Intrând în detalii specifice, observăm că acest Audi A8 oferă adaptare lumini prin sistemul său de iluminare adaptiv, multiple airbag-uri pentru siguranța tuturor ocupanților și asistență la parcare prin camera 360° și sisteme de direcție automată. Performanța este garantată de clasificarea emisiilor Euro6d, în timp ce interiorul rafinat cu finisaje din piele integrală și culori calde precum maro adaugă un plus de stil și confort. Sistemul de climatizare automat cu 4 zone și lumini LED frontale sunt alte atuuri importante ale acestui model.

În concluzie, pentru cei interesați de leasing auto, finanțare auto sau credit extern pentru achiziția de auto noi in leasing sau autoutilitare second hand, acest Audi A8 din 2022 este o alegere excelentă. Combinația dintre dotările sale generale și specifice, eleganță, performanțe tehnologice și opțiuni de finanțare flexibile îl transformă într-o investiție valoroasă și de lungă durată.