Avans
Rata lunara

Audi A82022 3.0 Diesel 286 cp 3.116 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A8
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
3.116 km
Putere motor
286 cp
Cilindree
2.967 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €93.188

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Descoperiți înalta tehnologie și confortul de neegalat oferite de Audi A8, modelul anului 2022 – o capodoperă a ingineriei germane, pregătită să redefinească experiența dvs. de conducere. Îmbinând luxul cu cele mai noi inovații, Audi A8 devine nu doar un simplu mijloc de transport, ci o adevărată declarație de stil și performanță. De la siguranță la divertisment și confort, fiecare aspect al acestei mașini a fost gândit pentru a vă oferi o călătorie de neuitat, fie că este vorba de călătorii lungi sau doar deplasări cotidiene.

Pentru cei interesați de finanțare auto, această mașină vine cu posibilitatea de leasing auto, o opțiune convenabilă ce permite achiziționarea acestei minuni tehnologice cu un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare flexibilă între 1 și 5 ani. De asemenea, datorită politicii noastre de a susține atât auto noi în leasing, cât și autoutilitare second hand, Audi A8 este o opțiune accesibilă pentru o gamă largă de clienți, incluzând atât corporații, cât și clienți individuali care caută masini in leasing sau opțiuni de credit auto. Oferind flexibilitate, leasingul automobile poate reprezenta alegerea ideală în obținerea modelului dorit fără presiunea unui cost inițial prea mare.

Audi A8 2022 excelează prin dotările sale generale, care sunt de-a dreptul impresionante. Sistemul de frânare antiblocare (ABS) și programul electronic de stabilitate (ESP) sunt doar începutul unei lungi liste de caracteristici ce asigură siguranța dvs. pe drumuri. Tehnologiile moderne, precum Android Auto și Apple CarPlay, transformă experiența multimedia, în timp ce asistență pentru schimbarea benzii și recunoașterea semnelor rutiere vă ajută să rămâneți în siguranță la volan. În plus, opțiunile de lux, cum ar fi scaunele cu masaj, încălzirea și ventilarea scaunelor, hayonul portbagajului electric și plafonul panoramic din sticlă, adaugă un grad suplimentar de confort și rafinament călătoriei dvs.

Când vine vorba de dotările specifice, Audi A8 se impune prin tehnologia avansată de adaptare a luminilor, multiple airbag-uri și un sistem de asistență la parcare ce include cameră 360° pentru manevre fără stres. Clasa de emisii Euro 6 subliniază angajamentul pentru un mediu mai curat, în timp ce interiorul de piele integrală și culorile sofisticate completează estetica premium a vehiculului. Vehiculul este clasificat drept second-hand și prezintă o condiție impecabilă, menținând garanția producătorului și fiind pregătit pentru preluare imediată în cadrul unui program de finantare auto, fie prin credit auto, fie prin un plan de credit extern.

Pentru clienții interesați, condițiile de finanțare specifică faptul că masinile în leasing cum ar fi acest Audi A8, nu trebuie să depășească vârsta de 5 ani pentru a fi finanțate pe o durată maximă de 5 ani. Oferim flexibilitate și pentru vehiculele ceva mai vechi, cu opțiuni de finanțare auto ajustate conform vârstei vehiculului, garantând astfel că orice client poate găsi un plan de finanțare potrivit pentru auto second hand.

Fie că sunteți în căutarea performanței supreme, a luxului sau a unei oportunități de leasing auto avantajoase, Audi A8 2022 este pregătit să depășească toate așteptările – o adevărată bijuterie tehnologică ce așteaptă să fie descoperită.