Avans
Rata lunara

Audi A82022 3.0 Diesel 286 cp 11.349 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A8
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
11.349 km
Putere motor
286 cp
Cilindree
2.967 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €83.980

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

La intersecția dintre eleganță și inovație tehnologică se găsește Audi A8, anul de fabricație 2022 – o adevărată bijuterie a ingineriei auto germane, care redefinește experiența de lux în materie de automobile. Acest model emblematic al mărcii Audi oferă un nivel impresionant de rafinament și performanță, promițând să fie nu doar un mijloc de transport, ci o declarație de stil și eficiență.

Cu un design aerodinamic și liniar, A8 se distinge pe drum prin prezența sa impunătoare și prin detalii estetice atent meșteșugite. În spatele acestei frumuseți funcționale stau dotări generale de top, inclusiv sisteme avansate de siguranță și confort. De exemplu, tehnologii precum ABS, ESP, Asistență schimbare bandă și Avertizare în caz de accident garantează că fiecare călătorie este sigură și liniștită.

Compatibilitatea cu Android Auto și Apple CarPlay, împreună cu un sistem de navigație inteligent și conectivitate Bluetooth, transformă habitaclul acestui model A8 într-un centru de comandă pentru divertisment și informații. În același timp, ceasurile de bord digitale, controlul vocal și reglarea electrică a scaunelor adaugă un nivel suplimentar de ușurință și personalizare în utilizarea zilnică.

În ceea ce privește dotările specifice, Audi A8 se remarcă prin adaptarea inteligentă a luminilor, un sistem compus din airbag-uri multiple pentru protecție optimizată, camere de parcare la 360° și sisteme de direcție automată pentru o asistență în parcare fără efort. Confortul este redefinit prin scaune cu masaj, încălzite și ventilate, creând un veritabil santuar de bine pentru ocupanți.

Fiind un „auto second hand” care nu depășește limita de vârstă de 5 ani, A8-ul în discuție este eligibil pentru „leasing auto” sau „credit auto” pe o perioadă maximă de 5 ani, cu un avans minim de 15%. Aceasta oferă flexibilitate pentru cei care doresc să obțină „masini in leasing” sau consideră „leasing automobile” drept cea mai eficientă modalitate de a investi într-un vehicul de calitate. Alternativ, poate fi luat în considerare și un „credit extern”, adaptând finanțarea conform nevoilor specifice fiecăruia.

Adițional, ne asigurăm că toți clienții în căutarea unei „autoutilitare second hand” sau interesati de „auto noi in leasing” primesc cea mai bună experiență și avantaje financiare. Se oferă un catalog de servicii financiare menite să susțină achiziția unei astfel de mașini de lux într-un mod convenabil și accesibil.

Pentru cei care doresc să combine performanța de neegalat și luxul fară compromisuri cu flexibilitatea oferită de opțiunile de finanțare auto, Audi A8 2022 este o opțiune care merită luată în considerare. Vă invităm să analizați acest exemplar remarcabil și să luați un pas spre a vă bucura de rafinamentul și dinamismul unei mașini de legendă într-un pachet financiar inteligent și accesibil.