Avans
Rata lunara

Audi A82022 3.0 462 cp 64.676 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A8
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
64.676 km
Putere motor
462 cp
Cilindree
2.995 cmc
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €67.235

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Introducem cu mândrie Audi A8, anul modelului 2022, o creație emblematică a ingineriei germane și un etalon al luxului și inovației. Audi este recunoscută la nivel global pentru designul sofisticat, performanță de invidiat și tehnologii de ultimă oră, iar modelul A8 nu face excepție de la această regulă. Acest automobil este alegerea ideală pentru cei care caută rafinament, confort și performanță într-un pachet elegant și atrăgător.

Pentru iubitorii autovehiculelor premium, autobiz.ro oferă posibilitatea de finanțare auto prin leasing auto sau credit auto. Acest Audi A8 se califică pentru ofertele noastre de masini in leasing, beneficiind de condiții flexibile care includ un avans minim de 15% și un termen maxim de finanțare care variază între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea autoturismului.

Fiind un model 2022, Audi A8 dispune de avantajul de a putea fi finanțat pentru întreaga perioadă maximă de 5 ani. Este esențial de știut că mașinile mai vechi de 5 ani sunt eligibile pentru perioade de finanțare ajustate în funcție de vechime, asigurând posibilități de leasing automobile pentru o gamă largă de clienți.

Acest Audi A8 vine echipat cu dotări de top care definesc standardele în materie de confort, siguranță și tehnologie. În rândul dotărilor generale se numără sistemul antiblocare la frânare ABS, integrarea pentru Android Auto și Apple CarPlay, anvelope de vară și multe alte accesorii esențiale, cum ar fi:

  • Apelare automată în caz de urgență și avertizare în caz de accident, pentru siguranță maximă;
  • Asistență pentru fază lungă și faruri cu faza lungă fără orbire, oferind o vizibilitate optimă în condiții de trafic diverse;
  • Bluetooth, ceasuri de bord digitale și computer de bord pentru control și informații la îndemână;
  • Încărcare telefon wireless și multe alte facilități care transformă călătoria într-una plăcută și confortabilă.

Nu sunt omise nici dotările specifice, care includ lumini față laser și adaptare a luminilor (Adaptive cornering lights), asistent parcare pentru față și un sistem avansat de climatizare cu patru zone. Interiorul este finisat cu piele integrală de culoare maro, conferind un aspect de lux interiorului deja spațios.

Acest Audi A8 este clasificat Euro6d, are patru sau cinci uși și vine cu sistemul Adaptive Cruise Control pentru o experiență de conducere relaxată și controlată. De asemenea, cu sistemul său de navigație veți ajunge întotdeauna la destinație, iar caracteristicile precum head-up display și night vision asigură că veți fi mereu cu un pas înainte în materie de tehnologie.

Pentru cei interesați de auto second hand, acest Audi A8 reprezintă exemplul suprem al eleganței și inovației germane, fiind un veicul ce îmbină performanța cu luxul. Oferind garanție și menționând că vehiculul este pentru nefumători, acesta este o opțiune de neratat pentru persoanele ce doresc să achiziționeze un automobile second hand de top.

Toate acestea fac ca acest Audi A8 să fie opțiunea ideală pentru finanțare auto prin credit extern sau prin alte metode de creditare auto. Încurajăm persoanele interesate de masini in leasing sau auto noi in leasing să considere acest exemplar impresionant, care promite să ofere nu doar un mod de transport sigur și confortabil, dar și o declarație de stil și performanță.