Avans
Rata lunara

Audi A82022 3.0 Diesel 286 cp 39.990 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A8
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
39.990 km
Putere motor
286 cp
Cilindree
2.967 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €85.039

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Explorați eleganța și performanța rafinată a Audi A8, anul de fabricație 2022, o capodoperă a tehnologiei și designului german. Având un profil aerodinamic sofisticat și un interior spațios îmbrăcat în materiale de cea mai înaltă calitate, A8 redefinește ceea ce înseamnă luxul într-o mașină. Acest model nu este doar un vehicul impresionant la vedere, ci vine echipat cu o mulțime de dotări care asigură siguranța, confortul și plăcerea la volan.

Optând pentru un Audi A8 prin intermediul ofertelor de leasing auto, veți beneficia de modalități de finantare auto flexibile, adaptate nevoilor dumneavoastră. Cu un avans de minim 15% și posibilitatea de finanțare auto pe perioade cuprinse între 1 și 5 ani, accesarea unui credit auto pentru acest automobil devine o decizie financiară prudentă.

Această mașină, fiind un auto second hand din anul 2022, se încadrează perfect în condițiile de finanțare, ce permite o perioadă de creditare de până la 5 ani. Astfel, vă puteți bucura de avantajele leasing automobile fără grija rapidității devalorizării.

Pasagerii se pot bucura de un nivel suprem de confort, grație dotărilor generale precum sistemul de încărcare wireless pentru telefon, hayonul portbagaj electric, scaunele încălzite și ventilate, atât fața cât și în spate, până la scaune cu funcție de masaj ce transformă fiecare călătorie într-o experiență revitalizantă. Siguranța este asigurată de tehnologii avansate, inclusiv ABS, ESP, asistența la schimbarea de bandă, monitorizarea presiunii în anvelope și multe altele.

Pe partea de dotări specifice, găsim adaptarea automată a luminilor, multiple airbag-uri pentru protecție maximă și sisteme de asistență la parcare ce includ camera 360° și direcție automată pentru manevre fără efort. Claritatea vizuală este asigurată de farurile LED, iar navigarea este mult ușurată de sistemul de pilot automat, Adaptive Cruise Control.

Când vorbim de mașini în leasing, modelul A8 este un exemplu perfect pentru cei care caută un vehicul premium de ultimă generație, care conţine şi lumini față LED, sistem climatizare cu patru zone și o culoare interioară bej elegantă. Pentru cei interesați de autoutilitare second hand sau de auto noi în leasing, este important să cunoască oportunitățile pe care le oferă acest model și să se asigure că îndeplinesc condițiile necesare pentru o finanțare auto sau un credit extern.

În concluzie, acest Audi A8 reprezintă o alegere înțeleaptă pentru cei care caută un amestec între lux, tehnologie de ultimă oră și posibilitatea de a structura achiziția prin intermediul unui leasing auto sau credit auto, fie că este vorba de clienți individuali sau companii interesate de creșterea flotei auto.