Avans
Rata lunara

Audi A82022 3.0 Benzină 340 cp 8.789 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A8
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
8.789 km
Putere motor
340 cp
Cilindree
2.995 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Berlină
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €115.479

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de clasă, eleganță și performanță deosebită, Audi A8 din anul 2022 răspunde cu succes la toate cerințele. Audi, un nume sinonim cu inovația și luxul, își pune amprenta pe acest model impresionant care combină design-ul modern cu tehnologia avansată, pentru a oferi o experiență de neuitat la volan. Modelul A8 este o alegere perfectă pentru cei care apreciază rafinamentul și tehnologia de vârf într-un autovehicul.
Pentru a face achiziția și mai accesibilă, opțiunile de a achiziționa acest vehicul prin leasing auto sau credit auto vă oferă posibilitatea de a beneficia de toate avantajele unui automobil de top, fără a încărcă bugetul pe termen scurt.

Audi A8 2022 vine echipat cu o serie impresionantă de dotări generale. Printre acestea se numără sisteme avansate de siguranță și confort, cum ar fi ABS, ESP și controlul tracțiunii, esențiale pentru orice auto second hand de calitate. Tehnologia de conectivitate nu este neglijată, oferind Android Auto și Apple CarPlay, împreună cu un sistem de navigație intuitiv și un sound system de înaltă calitate. Confortul este garantat de scaune încălzite și ventilate, cu reglaj electric și masaj, plus o încălzire auxiliară pentru zilele mai reci. Să nu uităm de sistemul de încărcare wireless pentru telefon, un plus de comoditate în era digitală.

Dotările specifice modelului Audi A8 2022 includ un sistem de iluminare adaptiv, airbag-uri multiple pentru garantarea siguranței pasagerilor și camere 360° pentru asistența la parcare. Vehiculul este clasificat Euro 6, ceea ce indică o performanță optimă a motorului, împreună cu emisii reduse. Atât interiorul maro din piele integrală, cât și farurile LED, contribuie la aspectul sofisticat al mașinii.

Audi A8 2022 este disponibil pentru finanțare auto, cu un avans de minim 15%, perioada maximă de finanțare fiind cuprinsă între 1 și 5 ani. Vom avea în vedere ca vehiculul să nu fie mai vechi de 5 ani, astfel încât să putem oferi o finanțare adecvată pentru încă 5 ani. În cazul în care vehiculul ar fi mai vechi de 6 ani, acesta poate fi finanțat pentru 4 ani, urmând ca perioada de finanțare să scadă progresiv în funcție de vechimea mașinii.

Opțiunile de leasing auto și credit extern fac posibilă achiziția acestui automobil de lux, oferindu-le clienților soluția ideală pentru a se bucura de o mașină impresionantă, fără a resimți presiunea unei achiziții integrale. În condițiile în care preferați autoutilitare second hand sau doriți să explorați avantajele mașinilor in leasing, Audi A8 este o alegere excelentă care combină calitatea cu accesibilitatea financiară.

Adoptați stilul de viață Audi prin opțiunea de leasing automobile sau achiziție directă a acestui model A8 din 2022 și experimentați senzația unică a unei mașini de lux, care nu doar că arată excepțional, ci și răspunde cu superlative la toate cerințele de siguranță, confort și performanță. Indiferent dacă sunteți interesați de auto noi in leasing sau de oportunitatea unui credit auto, Audi A8 este o mașină care merită luată în considerare pentru cei care doresc să combine eleganța cu tehnologia de ultimă oră, într-un pachet complet de finanțare avantajoasă.