Avans
Rata lunara

Audi A82023 3.0 Diesel 286 cp 22.000 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A8
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
22.000 km
Putere motor
286 cp
Cilindree
2.990 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €96.747

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Audi, recunoscută la nivel global pentru inovație și rafinament, își aduce în prim-plan modelul A8, un etalon al luxului și performanței în segmentul său pentru anul 2023. Acest sedan de clasă executivă este conceput să ofere o experiență de neegalat, punând la dispoziție un pachet generos de caracteristici high-end și cele mai noi tehnologii automotive.

Dacă v-ați întrebat vreodată cum ar fi să dețineți o astfel de perlă a ingineriei germane, opțiunile de finanțare auto vă pot ajuta să vă îndepliniți visul. Fie că preferați o soluţie de leasing auto, fie că sunteți în căutarea unui credit auto sau a unui credit extern pentru achiziționarea unui Audi A8 nou, puteți beneficia de avantajele unei oferte personalizate. Opțiunile de finantare sunt variate, pornind de la masini in leasing până la auto second hand sau autoutilitare second hand, toate cu flexibilitate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Este important de știut că avansul minim acceptat este de 15%, iar perioada maximă de finanțare poate varia între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea autovehiculului. Astfel, dacă alegeți un Audi A8 nou sau unul spre limita superioră de 5 ani, puteți beneficia de perioada maximă de finanțare.

Dotările generale disponibile pentru Audi A8 sunt pe măsura așteptărilor: de la sisteme de siguranță precum ABS și ESP, la tehnologie de ultimă oră, inclusiv Android Auto și Apple CarPlay, care permit o integrare perfectă a smartphone-ului dumneavoastră. Confortul este asigurat prin scaune cu masaj și încălzire, iar asistarea șoferului este la un nivel superior, oferind asistență la pornirea în rampă, asistență schimbare bandă și chiar recunoaștere a semnelor rutiere. Pentru iubitorii de muzică, sistemul de navigație și streaming muzical integrat completează atmosfera plăcută la interior, acolo unde calitatea și eleganța se împletesc cu tehnologia avansată.

Pe lângă dotările generale, există și accesorii specifice care plasează acest Audi A8 în topul preferințelor – sistem adaptativ de iluminare, airbaguri multiple pentru un plus de siguranță, cârlig de remorcă pivotant și un interior din piele de calitate superioară. Modelul se laudă și cu clasă de emisii Euro6d-TEMP, care respectă cele mai stricte norme europene în vigoare privind poluarea. De asemenea, pentru a se potrivi călătoriilor în diferite condiții meteorologice, au fost incluse anvelope de vară și un pachet de iarnă robust.

Investiția într-un vehicul precum Audi A8 poate fi facilitată printr-un leasing automobile, care vă permite să vă bucurați de toate caracteristicile acestui model excepțional, fără a vă îngrijora de devalorizarea pe termen lung a mijlocului de transport. Iar pentru cei preocupați de sustenabilitate, posibilitatea achiziției unei mașini în leasing sau a unui auto second hand prin finanțare auto asigură o alternativă eco-friendly și rentabilă.

Așadar, fie că sunteți în căutarea unei mașini pentru a o achiziționa printr-un credit auto sau sunteți interesați mai degrabă de posibilitățile de leasing auto, Audi A8 este un candidat fără greș pentru cel care își dorește perfecțiunea pe roți. Cu un design impresionant, o suită de tehnologii avansate și un confort inegalabil, acest automobil oferă mai mult decât un simplu mijloc de transport - reprezintă o declarație de stil și performanță.