Avans
Rata lunara cu TVA

Audi Q52017 2.0 Diesel 190 cp 158.000 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
Q5
Anul fabricatiei
2017
Rulaj
158.000 km
Putere motor
190 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €25.470

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe premium de conducere, marca Audi, recunoscută la nivel mondial pentru calitatea excelentă și performanța vehiculelor sale, reprezintă alegerea perfectă. Modelul de top Audi Q5, anul 2017, este un SUV care combină luxul, confortul și tehnologia avansată cu puterea și agilitatea specifică automobilelor sport.

Audi Q5 este echipat cu o serie vastă de dotări generale care îmbunătățesc siguranța și confortul călătoriei. Sistemul antiblocare al roților (ABS), programul electronic de stabilitate (ESP) și filtrul de particule asigură o călătorie sigură, iar caracteristici precum geamurile electrice, închiderea centralizată și Oglinzile laterale electrice oferă un plus de confort. Confortul este de asemenea accentuat de scaunele încălzite și scaunele sport, iar servodirecția îmbunătățeste manevrabilitatea. Sistemul de navigație și Bluetooth asigură conexiunea perfectă cu lumea exterioară.

Printre caracteristicile specifice se numără airbag-uri multiple pentru protecție maximă în caz de accident, adaptarea automată a luminilor pentru o vizibilitate optimă și asistență la parcare pentru un confort superior atunci când manevrati vehiculul. Interiorul elegant, finisat în Alcantara negru și dotările de top cum ar fi pilotul automat, sistemul de climatizare automat și farurile Bi-xenon completează experiența de condus a acestui SUV de înaltă clasă.

Pentru a achiziționa acest remarcabil Audi Q5 anul 2017, puteți opta pentru variantele de finantare auto, oferind opțiuni de leasing auto și credit auto pentru a face achiziția mai accesibilă. Aceste opțiuni oferă flexibilitate în alegerea unui plan de plată conform cu necesitățile dumneavoastră, inclusiv posibilitatea de a contracta un credit extern.

În ceea ce privește condițiile de finanțare pentru acest auto second hand, puteți beneficia de un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare care poate varia între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea vehiculului. Dat fiind că Audi Q5 este un model din anul 2017, acesta se califică pentru o perioadă maximă de finanțare, ajutându-vă să distribuiți costurile într-un mod convenabil pentru bugetul dumneavoastră. Asta înseamnă că puteți profita de avantajele de a avea un Audi Q5 prin leasing automobile sau printr-o schemă de finanțare auto, făcând din procesul achiziționării o experiență simplificată și lipsită de griji.

Pentru cei interesați de variantele de masini in leasing, leasing automobile sau autoutilitare second hand, este important de menționat că opțiunile de finanțare sunt adaptabile și la alte cerințe. În plus, dacă sunteți interesați de opțiunile de auto noi in leasing, diverse modele pot fi de asemenea disponibile pentru a se potrivi cerințelor specifice.

Cu Audi Q5, veți beneficia nu numai de un SUV de lux cu specificații de înaltă calitate, dar și de posibilitatea de a-l achiziționa printr-o soluție financiară optimă. Leasing auto și credit auto sunt excelente pentru a vă facilita accesul la un vehicul premium precum Audi Q5, fără compromisuri asupra calității sau experienței de conducere.