Avans
Rata lunara cu TVA

Audi SQ82021 4.0 Benzină 507 cp 41.387 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
SQ8
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
41.387 km
Putere motor
507 cp
Cilindree
3.996 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €98.103

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Când vine vorba de lux, putere și tehnologie de avangardă, Audi se remarcă prin crearea unor mașini care răspund celor mai înalte standarde ale industriei auto. Un exemplu elocvent este modelul Audi SQ8, ediția anului 2021 – un SUV care redefinește conceptul de eleganță și performanță. Acesta oferă nu numai o experiență de conducere dinamică și confort suprem, dar vine și însoțit de o gamă impresionantă de dotări.

În materie de siguranță și confort, Audi SQ8 excelează printr-un arsenal de finitețuri precum ABS, ESP și un dispozitiv antidemaraj electric. Mașina include de asemenea anvelope de vară pentru eficiență optimă și control îmbunătățit, frânare în caz de urgență și apelare automată în caz de urgență pentru siguranță sporită. Asistența la fază lungă și sistemul de asistență pentru schimbarea benzii sunt proiectate să ușureze experiența șoferului, în timp ce avertizarea în caz de accident și monitorizarea presiunii anvelopelor asigură că fiecare călătorie este efectuată în condiții de securitate.

În plus, modelul oferă conexiune Bluetooth, control vocal, computer de bord și un set impresionant de ceasuri digitale pe bord, fără a uita de geamurile electrice și hayonul portbagaj electric. Confortul la volan este garantat prin scaune încălzite și cu reglare electrică, head up display și închidere centralizată, oferind un mediu de călătorie premium. Intrarea fără cheie, Isofix și suport lombar se numără printre alte dotări menite să asigure confort și siguranță.

Ești interesat să îți finanțezi următoarea mașină? Auto în leasing sau finanțare auto ar putea fi opțiunile care ți se potrivesc. Oferim leasing auto pentru modele ca Audi SQ8, cu avantajul unui avans de minim 15% și o perioadă de finanțare flexibilă între 1 și 5 ani, condiționată de vârsta vehiculului. Astfel, dacă mașina nu depășește 5 ani, putem oferi finanțare pe încă 5 ani, asigurând astfel că mașina ta în leasing va fi mereu la standardul dorit.

Dotările specifice ale acestui Audi SQ8 includ un sistem de iluminare adaptiv, o multitudine de airbag-uri pentru protecţia completă a ocupanților și asistent de parcare cu cameră, pentru a facilita manevrele. Modelul face parte din clasa de emisii Euro6d, ceea ce denotă grijă pentru mediul înconjurător, iar calitatea este întregită și de interiorul din piele integrală de culoare gri, creând o atmosferă de lux și rafinament.

Pentru iubitorii de tehnologie, Audi SQ8 oferă un sistem de navigaţie intuitiv și un sound system de înaltă calitate. Portul USB, touchscreen-ul multifuncțional și conectivitatea pentru seturi de mâini libere sunt simple detalii care fac diferenta într-o călătorie plăcută. Suspensia pneumatică și sport, tracţiunea 4x4 și volanul îmbrăcat în piele cu funcții multiple adaugă la lista completă de dotări care transformă fiecare drum parcurs într-o experiență unică.

În concluzie, alegând un Audi SQ8, nu doar că beneficiezi de un vehicul puternic și elegant, dar ai și posibilitatea de a opta pentru soluții de finanțare cum ar fi leasing automobile, credit auto sau credit extern pentru a te bucura de acest auto de lux. Nu rata oportunitatea de a te afla la volanul unei mașini în leasing reprezentative pentru inovația și rafinamentul german.