Avans
Rata lunara cu TVA

Bentley Continental GTC2022 4.0 Benzină 549 cp 37.000 km

Specificatii

Marca
Bentley
Model
Continental GTC
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
37.000 km
Putere motor
549 cp
Cilindree
3.996 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Cabrio
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €246.328

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Bentley Continental GTC este un model emblematic al mărcii Bentley, care oferă un nivel excepțional de lux și performanță. Această mașină reprezintă o adevărată mărturie a ingineriei auto și designului sofisticat.

Dotările generale ale acestui model includ tehnologii avansate și caracteristici de siguranță, asigurând o experiență de conducere plăcută și protecție maximă. Printre dotările notabile se numără sistemul de frânare ABS, care permite o oprire sigură și rapidă în situații de urgență, conectivitatea Android Auto și Apple CarPlay pentru a vă bucura de funcționalitățile smartphone-ului pe ecranul mașinii, precum și senzorii de parcare și asistența la pornirea în rampă pentru o manevrabilitate ușoară și fără probleme.

Continental GTC este echipat, de asemenea, cu sistemul de asistență faza lungă, care se adaptează în mod automat condițiilor de iluminare pentru a asigura o vizibilitate optimă, prevenind orbirea celorlalți participanți la trafic. De asemenea, mașina dispune de sistemul de avertizare în caz de accident și de oboseală, pentru a vă menține în siguranță pe drum.

În ceea ce privește confortul și designul interior, Bentley Continental GTC este dotat cu scaune încălzite, ventilate și cu funcție de masaj, pentru o călătorie plăcută și relaxantă. De asemenea, volanul încălzit și îmbrăcat în piele, touchscreen-ul și sistemul de navigație contribuie la o experiență de conducere rafinată și intuitivă.

Această mașină impresionantă beneficiază și de dotări specifice, care îmbunătățesc funcționalitatea și siguranța. Printre acestea se numără sistemul de adaptare a luminilor Adaptive Cornering Lights, airbag-uri față, laterale și altele, sistem de climatizare automatizată cu trei zone și cameră 360° pentru asistență la parcare.

Bentley Continental GTC este disponibil și în varianta de leasing auto, ceea ce vă oferă posibilitatea de a achiziționa această mașină de lux printr-un plan flexibil de finanțare. Cu un avans de doar 15%, puteți opta pentru o perioadă de leasing cuprinsă între 1 și 5 ani, luând în considerare faptul că mașina nu trebuie să fie mai veche de 5 ani pentru a o putea finanța pe încă 5 ani. Dacă mașina este mai veche de 6 ani, puteți beneficia de un plan de finanțare pe 4 ani, iar pentru mașini mai vechi de 7, 8 sau 9 ani, puteți opta pentru perioade de leasing de 3, 2 și respectiv 1 an.

Bentley Continental GTC închide un capitol nou în evoluția automobilelor de lux, surprinzând prin performanță, eleganță și lux. Acest model redefinește standardele de fiabilitate și confort, fiind alegerea perfectă pentru cei care doresc să conducă un automobil emblematic.