Avans
Rata lunara cu TVA

Bentley Continental GTC2023 6.0 Benzină 659 cp 2.200 km

Specificatii

Marca
Bentley
Model
Continental GTC
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
2.200 km
Putere motor
659 cp
Cilindree
5.950 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Cabrio
Culoare
Auriu

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €287.650

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Bentley Continental GTC este un model exclusivist al celebrului brand britanic Bentley, recunoscut pentru rafinamentul său și performanțele remarcabile. Această mașină elegantă și puternică este ideală atât pentru cei care apreciază luxul și confortul, cât și pentru cei care doresc să experimenteze senzații intense la volan.

Dotările generale ale acestui model sunt concepute pentru a asigura o experiență de conducere demnă de un automobil de lux. Având în vedere specificațiile tehnice și performanțele acestui vehicul, Bentley Continental GTC dispune de dotări specifice de ultimă generație.

Adaptarea lumilor este ușurată de un sistem de iluminare adaptiv, care garantează vizibilitate sporită și siguranță în orice condiții de iluminare. Airbag-urile față, laterale și altele asigură protecția maximă în caz de coliziune, iar asistentul de parcare față facilitează manevrarea în spații înguste.

Această mașină este disponibilă ca vehicul second-hand, ceea ce oferă avantajul unui preț mai accesibil. Cu toate acestea, nu faceți nicio concesie în privința calității și aspectului său, deoarece Bentley Continental GTC se remarcă prin eleganța sa și nivelul ridicat de finisaje. Culoarea interioară într-o nuanță elegantă de gri completează perfect aspectul exterior sofisticat al mașinii.

Farurile LED asigură o iluminare puternică și uniformă a drumului, sporind siguranța pe timp de noapte. Materialele interioare selectate cu grijă, precum pielea integrală, conferă o senzație de confort și rafinament absolut. Alegeți această mașină pentru a experimenta luxul în forma sa cea mai autentică.

Bentley Continental GTC este un automobil de un an, ceea ce înseamnă că a fost în uz pentru o perioadă scurtă de timp și este într-o stare excelentă de funcționare. Cu două sau trei uși, oferă un acces facil și comod la interior. Pilotul automat cu control adaptiv de croazieră este unul dintre atuurile acestei mașini, asigurând o călătorie relaxantă și confortabilă pe distanțe lungi.

Sistemul de climatizare automat, cu două zone, vă permite să setați temperatura și fluxul de aer în funcție de preferințele dumneavoastră și ale pasagerilor. Cu un sticker de emisii de 4 (verde), acest vehicul respectă cele mai recente standarde de mediu, fiind o opțiune ecologică și responsabilă.

Dotat cu o trusă de reparație de anvelope de urgență, acest automobil vă oferă siguranță suplimentară în caz de defecțiune. Având în vedere că această versiune specifică este destinată pentru piața germană, puteți avea încredere în calitatea și performanța sa superioară.

Pentru a vă bucura de toate aceste dotări și performanțe, vă oferim posibilitatea de a achiziționa Bentley Continental GTC prin leasing auto sau credit auto. Cu un avans de minim 15%, puteți beneficia de un finanțare flexibilă, pe o perioadă de la 1 la 5 ani, astfel încât să vă puteți bucura de lux și performanță pe termen lung.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui automobil second-hand sau preferați autoutilitare second hand, noi vă oferim soluții personalizate de finanțare, adaptate nevoilor dumneavoastră. Cu o gamă variată de mașini noi și în leasing disponibile, suntem siguri că veți găsi modelul perfect care să vă satisfacă cerințele și să vă îndeplinească visele.

Optați pentru Bentley Continental GTC și descoperiți plăcerea unei călătorii excepționale, marcată de lux, confort și performanță remarcabilă. Contactați-ne astăzi și aflați mai multe detalii despre opțiunile de finanțare și despre cum puteți obține această mașină extraordinară în garajul dumneavoastră.