Avans
Rata lunara cu TVA

Bentley Continental GTC2023 4.0 Benzină 549 cp 6.347 km

Specificatii

Marca
Bentley
Model
Continental GTC
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
6.347 km
Putere motor
549 cp
Cilindree
3.996 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Cabrio
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €297.899

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Bentley este un brand de încredere în industria automobilistică, cunoscut pentru designul său elegant și performanțele extraordinare. Unul dintre modelele lor populare este Bentley Continental GTC. Acest vehicul impresionant este un coupe cabriolet luxos, care îmbină perfect eleganța clasică cu tehnologia avansată.

Dotările generale ale acestui Bentley Continental GTC sunt de-a dreptul impresionante și asigură o experiență de conducere fără compromisuri. Printre acestea se numără sistemul ABS, care maximizează siguranța în timpul frânării și anvelopele de vară, care asigură aderența excelentă pe drumuri uscate. De asemenea, mașina este echipată cu apel automat în caz de urgență, care oferă asistență rapidă în situații critice, precum și tehnologia Apple CarPlay, care permite conectarea simplă a dispozitivelor iPhone pentru o experiență de divertisment avansată.

Asistența fază lungă și asistența la pornire în rampă sunt alte caracteristici deosebite ale acestei mașini, care maximizează confortul și siguranța în timpul condusului. De asemenea, avertizarea în caz de accident și avertizarea în caz de oboseală asigură un nivel ridicat de siguranță pentru șofer și pasageri.

Conectivitatea Bluetooth și playerul CD multichanger permit ascultarea muzicii preferate în timpul călătoriei, iar ceasurile bord digitale și computerul de bord oferă informații utile despre performanțele mașinii. Controlul vocal este încorporat pentru a facilita accesul la caracteristicile mașinii fără a fi nevoie să îți iei mâinile de pe volan.

Dotările specifice includ adaptarea luminilor adaptive cornering lights, care îmbunătățește vizibilitatea în timpul virajelor, iar asistența la parcare cu camera video 360° asigură manevrabilitatea ușoară în spații inguste. Beliniile Faruri LED și interiorul în piele integrală adaugă un stil sofisticat la acest model.

Acestea sunt doar câteva dintre dotările și caracteristicile extraordinare ale Bentley Continental GTC. Această mașină este disponibilă pentru finanțare prin leasing auto sau credit auto, oferindu-ți posibilitatea de a deveni proprietarul unei mașini de lux fără a plăti integral suma. Avansul minim este de 15%, iar perioada de finanțare poate fi pe o durată cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii.

Indiferent dacă preferi mașinile noi în leasing sau autoutilitarele second-hand, Bentley Continental GTC este alegerea perfectă pentru a experimenta luxul și performanța superioară într-un singur pachet. Rezumând, acest model impresionant, disponibil începând cu anul 2023, aduce o serie de dotări și caracteristici de ultimă generație pentru a-ți oferi o experiență de conducere de neuitat.

Acest vehicul se încadrează în limitele condițiilor de finanțare, având în vedere că nu trebuie să fie mai vechi de 5 ani pentru a fi finanțată pentru încă 5 ani. Dacă mașina are o vechime mai mare de 6 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 4 ani. În cazul în care mașina are o vechime mai mare de 7 ani, perioada de finanțare se poate reduce la maxim 3 ani. Pentru mașinile cu vechime mai mare de 8 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 2 ani. Când mașina depășește 9 ani de la data de fabricație, aceasta poate fi finanțată doar pe o perioadă de un an.